4 Ekim 2013 Cuma

H&M Kirpik Kıvırıcı İncelemesi


Merhaba;
Geçen günkü H&M alışverişimde kozmetik/bakım'la ilgili aldığım tek ürün olan bu kirpik kıvırıcıyla ilgili gözlemlerimi merak eden bir çok insan oldu, ben de bu postta kısa bir incelemesini yapacağım.


Bir aralar aldığım ve sırf bulunsun diye tuttuğum bir kirpik kıvırıcım vardı ve yenisini almaya üşendiğimden sürekli onu kullanıyordum, ama tabi ki çok da matah bir kıvırıcı olmadığı için geçen günlerde kırılmaya karar verdi, sağ olsun.


H&M'e girdiğimde de, çok merak etmeme rağmen o seferlik kozmetik kısmına girmemeye söz verdim ama geçerken bu kıvırıcıyı görünce karşı koyamadım.


Almamdaki ilk etken rengi tabi ki, bunu inkar etmenin hiç bir mantığı yok. Yani bu sıradan demir bir kıvırıcı olsa o an durup almazdım herhalde, ihtiyacım olmasına rağmen. Ama paketi güzel kendisi boş klişesine kurban gitme ihtimalim oldukça yüksekti tabi, şansıma öyle bir şey olmadı.
"Bir kirpik kıvırıcı diğerine göre nasıl daha iyi olur?"dan ziyade "Kötü kirpik kıvırıcı nasıl olur?" diye bir ayrım var. Yani kirpik kıvırıcınız kötü değilse otomatik olarak iyi kategorisine girer, averajı ortalaması yoktur bu ürünün. Bu sebepten, üzerinden en çok prim yapılan ek ürünlerden biridir kozmetikte. Şu çukur kısmında Chanel yazması onu alınır kılan olur 150 liraya, performansı ve efektifliği değil.
Demem o ki, bu ürün yapması gerekeni yapıyor, kirpiği gayet net ve farkedilir biçimde kıvırıp rimelle daha iyi gözükmesini sağlıyor. Ötesi de berisi de yok. Olması gereken neyse onu yapıyor. Bu sebeptendir ki ek nedenlere ihtiyaç duyabilirsiniz bunu almak için, benim için rengi oldu. Başkası için, dediğim gibi, çukur kısımda yazan marka olabilir. Ya da paketi olur, farketmez.
Elinizdekini değiştirmenize sebep olacak devrimsel bir durum yok bu tarz ürünlerde özetle, ama ihtiyacınız varsa kesinlikle bu rengi ve ürünü öneririm.
xx

12 yorum:

  1. işte bu yorumu bekliyordum canım :) benimde ihtiyacım var çünkü elimde hiç kirpik kıvırıcı yok.. rengi benide cezbetmişti zaten :D

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç beceremiyorum yaa kirpik kıvırıcı kullanmayı ama sırf rengi için bende alırdım :)

    YanıtlaSil
  3. Canım ben yıllardır kullanıyorum kiprik kıvırıcıyı fakat deneyimlerime güvenerek şu yorumu yapabilirim ki ön kısmında demir tel gibi birşey varya onlar çok daha iyi ben çok seviyorum öylelerini daha güzel kıvırdıklarına inanıyorum yeni birtane daha aldım resmini yayınlıcam o zaman bakarsın zaten o yay genişledikçe anlıyorumki eskimiş ve beni değiştir diyo ve yenisini alıyorum hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet zamanı geldikçe değiştirmek lazım aksatınca kirpiklere zarar veriyor:)

      Sil
  4. Yorumunu beklesemde dayanamayıp alacaktım iki gün önce yorum geldiğine göre alabilirim :)

    YanıtlaSil
  5. Rengine bayıldım benimde ihtiyacım vardı :) Kirpikleri kırdığı oluyor mu peki? Ben bazılarında bu sorunu yaşadığım için çöpü boyladı.

    YanıtlaSil
  6. Ben hiç beceremiyorum kullanmasını ya , ama biliyor musun sırf şu rengi için bende alırdım. :)

    YanıtlaSil
  7. Oha rengi beni bitirdi :(

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel ben de alırım aslında ihtiyacım yok kirpik kıvırıcı hiç kullanmadim hem de gerek duymadım zaten kirpiklerim kıvrık gözüktüğü için yani fazla Kıvtık olursa kötü durabilecegini düşünüyorum. Rimel falan da hiç kullanmadım kullanmam da sevmiyorum makyaj malzemelerini bana çok saçma ve gereksiz geliyor sadece lip balm falan kullanıyorum. Alsam da rengi için alırım . Rengi çok güzel ♡

    YanıtlaSil