21 Ekim 2013 Pazartesi

ALIŞVERİŞ!: MAC, WATSONS, BIODERMA, YANKEE CANDLE


Merhabalar;
Bayram indirimlerine çok bulaşmamaya çalışıyorum, bu alışveriş zaten indirime dahil olmayan bağımsız bir alışverişti ama zamansal olarak ona denk geldi.

Mac Haute&Naughty Too Black Lash (59 TL)




Kullandığım rimel, Benefit They're Real bitince, hastası olduğum iki rimelden birine geri dönmeye karar verdim. Benefit'ten memnun kalmadım, ve en sevdiğim iki rimelle karşılaştırmasını da önceden yazmıştım, buradan okuyabilirsiniz. Velhasıl kelam, tekrar Mac'in Haute&Naughty rimelini alacaktım ki bir de too black versiyonunun çıktığını hatırlayıp onu denemek ve normaliyle karşılaştırmak istedim. Detaylı fotoğraflar ve karşılaştırma, bir sonraki postlarda blogda olacak.

Mac Nocturnelle Far (37 TL)



Bu farı bir videoda siyahla beraber kullanılırken gördüm ve vuruldum, aldım ve çok çok mutluyum. Rengine taptım, incelemesini Mac Farları İnceleme Serisi'nde bulabileceksiniz.


Ben ve oje almadan geçen bir alışveriş günü...Mümkünatı bile yok. Bu üç rengin üçünü de ayrı sevdim, ama favorim kesinlikle Maybelline oldu. Hayatımda bu kadar güzel bir koyu mor görmemiştim, çok çok asil bir oje, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Pastel No:54 (2,65 TL)


Pastel No:9 (2,65 TL)


Maybelline Color Show: Noite De Gal


Bioderma Sensibio H20 (50 TL)



Yıllaaaardır kullandığım ve tüm bu sükseler/ünler oluşmadan keşfettiğim (evet Bioderma milliyetçiliği yapıyorum şu an, siz daha yokken biz vardık mod) Bioderma Sensibio makyaj temizleyicinin tam olark 13.sünü v 14.sünü de aldım bu alışverişimde, hayırlı olsun.

Yankee Candle Pink Dragon Fruit Mega Bottle 623 Gr Mum (51 TL)


Yankee Candle takıntımı hala bilmeyen varsa, öğrenmiş olsun. Geçen sene olması gerek, tamamen Yankee Candle'a ithafen bir post yazmıştım, ve bundan sonraki postum da tamamen bu mum üzerine olacak. Aşk yaşıyoruz, ilk kez en büyük boyuna bu kadar para vermeye niyetlendim ama değdi.

Ve sanırım son toplu alışverişim bu kadardı, hepsinin ayrı incelemeleri önümüzdeki günlerde blogda olacak.

xx

8 yorum:

  1. Bioderma bende sivilce yaptı ergenliğimde okadar çok sivilce çıkarmamıştım. Anneme verdim onda da çok fazla sivilce yaptı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes çok memnun, o sizin cildinize özel bi durum gbi duruyo:)

      Sil
  2. Noite De Gal & Nocturnelle uyumu şahane:)
    Noite De Gal'i 5-6 ay önce ben de almıştım fakat benim ki mi bozuk yoksa yapısı genel olarak kötü mü bilmiyorum,kıvamı çamur. Bu skalada ve hem renk hem kalite açısından başka bir patlıcan-siyah güzeli de Rimmel London-Deliciously Dark,tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ov bu çok iyi oldu, bu renk oje önerilerine çok ihtiyacım var çünkü zor bulunuyor, çok sağol:)

      Sil
  3. Ben de nocturnelle'i cok seviyorum :) yankee candle konusunda da haklisin yakmadan bile buram buram kokuyor :)

    YanıtlaSil
  4. Nice morları varlığımın bir parçası haline getirdim de böylesine rastlamadım. Ancak "la veillée" sözcüğüyle betimlemeye kalkışabilirim bunu. Sahiden harikulade... Bir insanın eline değecekse, böylesi değmeli... :)

    YanıtlaSil
  5. Nolur " Yankee Candle " istanbulda nerde satıldığını bana söyleyin uzun zamandır arıyorum lütfen!

    YanıtlaSil