22 Eylül 2013 Pazar

SEPHORA Alışverişi



Merhabalar;
Bugün hem biten Nars kapatıcımı hem de doğum günü paletimi almak için Sephora'ya gittim. Tabi ki amacımın bir nebze de dışına çıktım, ki şaşırtan bir son değildi. Allahtan sadece duş jeli tadında bırakabildim.

Sephora Pop It Up 20'li Duş Jeli Kapsülü Paketi




Daha önce turkuaz ve açık pembe olanını tekli alıp denemiştim ve kokularına bayılmıştım. Çıkarken rengarenk paketi görünce dayanamadım ve aldım. Black kartıma %20 indirim dahilindeydi, normal fiyatı 32 TL. İçinde 20 adet kapsül var, 7 farklı kokudalar.








Sephora Doğum Günü Paleti








Biliyorsunuz ki Sephora Black kart sahiplerine doğum günlerinde avuç içinin yarısı büyüklüğünde, Sephora poşeti dizaynında bir palet hediye ediyor. Benimki de böyleydi.

Nars Radiant Creamy Concealer



Ve 3.ye alma şerefine ulaştığım, hayatımın en iyi kapatıcısı olduğunu daha ilk alışımda ilan ettiğim Nars Creamy Concealer. Rengim Vanilla/Light 2. Blogda milyar kere bahsettim, detay isterseniz diğer postlara bakabilirsiniz.

Evet bu kadardı, ihtiyaca yönelik bir alışveriş oldu diyebilirim, duş jelleri lükstü tabi.

xx

22 yorum:

  1. Duş jelleri şeker gibi görünüyor. Yiyebilirimm :))

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun güle güle kullan canım, black kartım olsaydı keşke benimde ama normal kart var,herkes yararlansaydın bu ındırımden güzel olucaktı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım neden black kartın gelmedi ki :(

      Sil
  3. Doğum günün kutlu olsun öncelikle, duş jelelri gel beni al diyor şeker gibi rengarenk renkleriyle =)

    YanıtlaSil
  4. Doğum günü paleti çok şekermiş minicik :) Duş jelleri ise tam yemelik ^,^

    YanıtlaSil
  5. Duş jelleri nasıl da güzel!!! Hepsi çok cici şeyler, güzel günlerde kullan! Doğum günün kutlu olsun bu arada! :)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun duş jellerini merak ettim ancak Sephora'nın olduğu semte genelde akşam saatlerinde gittiğim için kapanmış oluyor :/ Bu arada herhangi eski makyaj malzemelerini getirene %30 indirim varmış sephora ürünlerinde bugun geçerken dikkatimi çekti ordaki yazısı :) Belki daha onceden beri vardır yine de bilmeyenler için bilgi olsun diye yazdım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleymiş evet, ama hiç o işe girmedim açıkçası ve Sephora bana da uzak, kader...:)

      Sil
  7. dus jelleri cok tatlı gozukuyor bu arada dogum gunun kutlu olsun hepsin guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Duş jelleri çok sevimli
    Güle güle kullan cicilerini ^_^

    YanıtlaSil
  9. Duş jelleri ne güzelmiş, ben nedense Sephora'nın kendi markasına hiç bakmıyorum Sephora'ya gidince.
    Bu indirim kuponundan ben de pek güzel yararlandım. Her birine ayrı tutulduğum dört şey aldım. Nice nice %20lere diyesim gelmedi değil :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de güle güle kullan:) Ben de Sephora'ya hiç bakmıyorum marka olarak, ama jeli denemiştim sevmştim bi de renkli olunca şeytana uydum:)

      Sil
  10. Geç oldu ama doğum günün kutlu olsun!!

    Duş kremlerinde favorim peony. Mavi olanı da çok beğenmiştim. Hepsi bir arada şeker gibi duruyorlar. Ama ben kaç doğum günü geçirdim bana hep %10 indirim verdiler palet almadım hiç:(( İndirimi de kaçırdım yoğunluktan, halbuki kapatıcı (senin tavsiyenle nars radiantı alacaktım) rimel ve fondoten alacaktım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmmmm:) Ben de son günü yetiştim zorla, yoksa benim de indirimimin günü geçiyodu, Sephoralar nedense hep uzakta:/

      Sil
  11. Duş jelleri çok hoşuma gitti sanırım Sephora yolları gözüktü bana :)))

    YanıtlaSil
  12. birsey sorucaktım bu narsın kapatıcısı mac in prolongwear kapatıcısından da mı guzeL ve kalıcı ? goz altlarım cok sorunlu artık saglam bi kapatıcıya para harcamayı goze aldım ama cok arada kaldım yardımcı olurmusun ?

    YanıtlaSil