26 Nisan 2013 Cuma

Watsons Alışverişi

Merhabalar;
Bir önceki postta yazdığım, MAC alışverişinden sonra hemen yan taraftaki Watsons'a uğrayıp bir süredir aklımda olanları aldım. Öncelikle, Pastel'in 308 numaralı ojesinden bahsetmek isterim ki gerçekten beni şaşırtan bir ürün oldu. Sarı pek de benim rengim değil, hatta sevmiyorum bile denebilir ama mat sarı bir oje arayışı içindeydim 1-2 aydır, tamamen deneme amaçlı. Watsons'ta bu ojeyi görünce önce bir tereddüt ettim çünkü içinde ışıltılar var ve ben pek sevmiyorum, ama sarısı fosforlu olmadığı için bir şans vermeye karar verdim, iyi ki de almışım. Gerçekten duruşunu çok sevdiğim bir oje oldu, tek sorunu 3 kat sürmeyi gerektirmesi. Limited collection yazıyor üzerinde, ama değilmiş esasen.


Elimdeki vücut nemlendiricisi bittiği için asıl amacım vücut kremi almaktı, gitmeden bir hafta kadar önce Merve'nin (nam-ı diğer Makyaj Fırçam) videosunda Neutrogena'nın bu ürününden bahsettiğini ve çok memnun kaldığını izleyince, almaya karar verdim. Kokusu ve yapısı inanılmaz, sürmeye doyamıyorum. Ayrıca 300 ml olduğu için oldukça uzun süre gidebilecek bir ürün, bunu da iyi ki almışım diyor ve Merve'ye bolca selam gönderiyorum.




Ayrıca elimdeki tüp Blistex'in sonuna gelmiştim ve bu sefer direkt kapta olan şeklini almaya karar verdim çünkü tüpteki çok çabuk eriyor. Bu zaten vücut ısınızla eridiği için kapta aynı şekilde durabiliyor. Blistex uzun zamandır dudaklarımı kurtaran tek ürün.




Tırnaklarım da son bir aydır aşırı hassaslık ve kırılma trendinde, tamamen naz yapıyorlar. Naza hürmeten, bakım ve sertleştirme özelliği bir arada olan Alix Avien'in bu ürününü aldım, işe yarayıp yaramadığını bir süre kullandıktan sonra yazacağım.



Vazelin kullanma konusunda çok başarılı ve istikrarlı olduğumu söyleyemeyeceğim ama ellerim ve ayaklarıma aşırı kuru olduklarında vazelinden başka bir şeyin iyi gelmediğini bildiğim için, artık almam gerektiğini düşünüp önüme gelen ilk vazelini aldım, kokusu bebek pudrası gibi, harika.



Son olarak da kasada gördüğüm mini boy Selin kolonyalarından aldım, çantada taşımak için harika bence.


Herkese iyi haftasonları!
xx

18 yorum:

  1. Pastel'in ojesi geçen yıl limiton collection etiketiyle çıkmıştı. Ya pek ilgi görmedi diye hala oradaydı ya da sahiden sınırlı üretim filan değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok sanıyorum ki bahar için limited. Yani kışın bu rengi bulamıyorsun gibi bir limited mantığı var. :)

      Sil
    2. Ben bu rengini geçen sene almıştım.limited falan değil bütün sene raflarda gördüm :)

      Sil
    3. Ahah tam düşündüğüm gibi, limited falan değil :)

      Sil
    4. bende almıştım limited yaazıyodu geçen sene :D

      Sil
    5. ahah resmen yalan dolan ya limited değilmiş direk :D

      Sil
  2. Bu vazelin kesi likle harika ayaklarimi pamuk gibi yapiyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper, tam da alma amacıma hizmet ediyor demek ki :)

      Sil
  3. Seni takip ediyorum ve sana da, ürün fotoğraflarına da, bilgine de bayılıyorum

    YanıtlaSil
  4. Bloğuna, sana, fotoğraf kalitene, bilgine herşeyine bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  5. ama ama sana kremler feda olsun kuzucuum güzelliğine güzellik katsınlar :)

    YanıtlaSil
  6. Yine cook güzel almıs.Güle güle kullan hepsini.Ben Sebamedin makyaj altı kremini cok merak ediyoruuum :) kullanıyo musun onu nasıl bi krem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Kullandım onu evet, makyaj altı olmak için oldukça yoğun ve yağlı. Benim cildim yağlı olmamasına rağmen yağlı geldi gece kremi olarak bile. Hele hele makyaj altına çok zor yani.

      Sil
  7. Pastel in bu sarısı bende de vr içinde minik ışıltıları var daha hardalımsı olan essencein sarısını da dene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası cidden sarıyı sevmiyorum ama böyle diye diye aldım, essence'inkine de bakayım büyük ihtimalle sevmiyorum diyip kasada bulurum kendimi yine:)

      Sil
    2. sarıya bu sene benimde ilgim var :) benim için diğer renkler gibiydi sarı bir şeyler alasım var :)

      Sil