29 Mart 2013 Cuma

MAC Haute&Naughty Lash Maskara İncelemesi


Merhabalar;

Bu rimeli 2010 başlarında almıştım, limited edition'dı o zaman. Şimdi durumu biraz muamma gibi duruyor, Mac'in sitesinde repromote olarak gözüktüğü için review yapabilirim o zaman diyor, başlıyorum.


Tahmin ettiğiniz üzere rimel siyah, ve cidden siyahlık oranı oldukça iyi. Kömür karası der miyim bilemiyorum ama oldukça tatmin edici. Ayırmadan ziyade dolgunluk verme özelliği daha ağır basıyor, bu yüzden benim kirpiklerim için idealdi. Kullandığım müddet içinde oldukça memnundum. Ama kirpikleriniz çok kalınsa ve sadece ayırma istiyorsanız, sadece pembe kısmını kullanmanızı tavsiye ederim, o ayrıma da geleceğim birazdan.


Biliyorsunuz ki rimellerde 2 ay gibi bir süre sonra yapıda kalınlaşma ve koyulaşma olur ve bazı insanlar bunu özellikle sever. Çok sıvı bir boyadansa kalın bir yapı daha dolgun gösterir, doğrudur. Bu rimelde o aşırı sıvılık hiç bir zaman yok zaten, ilk aldığınızda da kıvamlı bir yapıda olduğunu görüyorsunuz.




Farkettiğiniz üzere rimel iki kısımlı. Daha önce böyle bir şey görmemiştim, hala da piyasada yok zaten alalı 3 yıl olmasına rağmen. Mor ve pembe kısmı birlikte aldığınızda yukarıda gördüğünüz gibi kalın bir fırça ortaya çıkıyor ve en yoğun ürünü bu şekilde elde ediyorsunuz.



Sadece pembe kısmı açarsanız, o zaman daha ince bir fırça çıkıyor ve dolgunluktan ziyade ayrıştrma amacı olan bir görüntüye ulaşıyorsunuz.



En çok merak edilen şey mekanizma tabi ki bu üründe. Zannedildiği gibi 2 ayrı fırça yok. Üstteki fotoğrafta gördüğünüz gibi tek fırça var, kapatmadan birbirinin içinden kapakları çıkardığınızda ürün fazlası oluşuyor, yani mor kısım daha fazla ürün alıyor. Yoksa başka bir fırça yok içinde, aynı fırça.

Dediğim gibi, tekrar ortalarda dolanmaya başlayınca atmamış olmama sevindim ve inceleme yazısı yazmanın zamanıdır diye düşündüm. Özet olarak ben bu rimelin tek bir eksisini bile görmedim. Genelde rimellerimi Lancome'dan alıyorum ama bu rimeli yıllar sonra tekrar alabilirim elimdeki bitince, çünkü son derece memnun kalmıştım.

xx

9 yorum:

  1. Benim severek kullandığım rimellerden biri de bu :) biraz büyük fırçalı gerçi ama çok güzel mac in en iyi rimeli bence ve çok uzun süredir satışta en çok satılan rimeli bu kaldırcaklarını hiç sanmıyorum :) tek eksiği bence bitmeye yakın fırçası biraz kötü oluyor yamuk yumuk oluyor onun dışında Benefit they're real ile beraber favorim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben they're real'ı çok merak ediyorum ama tüm bu ilgiye değip değmediğinden emin değilim. Bunu seven onu da sever gibi bir durum oldu şimdi, o yüzden merakım iyice arttı:)

      Sil
    2. Açıkcası bende öyle düşünüyordum reklam gibi ama deneyince bayıldım gerçekten ben zar zor rimel bitiren biriydim ama benefiti kullanmadan yapamıyordum :D kısaca ben bayıldım özellikle o kıvamı aldıktan sonraki haline kız arkadaşlarımdan takma kirpik taktığımı sananlar oldu gözlerime kitlenip kalanlar falan eğer düşünüyorsan dene ve al bence çünkü söylendiği kadarvar :)

      Sil
  2. Bunun gibi 2 aşamalı maskaraların birçoğu diğerlerine nazaran dha iyi dolgunluk veriyor. Maskarada olmazsa olmazın ayırması =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dolgunlukta on numara. İncesiyle de ayırıyoruz, harikalıklar. :)

      Sil
  3. Bourjois Volumizer'a benzediği için çook denemek istiyorum. Bu yazı mükemmel olmuş! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hiç denemedim onu! O zaman, recommendation switch yapıyoruz, sen bunu dene, ben seninkini:)
      Çoook teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Bu rimelin altına baz olarak Dior maximizer Lash Plumping Serum uygulanan bir video izledim dün, sonuca inanamadım! Sözün özü, elinde süper bir ürün var, sev onu :) Alınası ürünlerden .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denemedim Dior'un o serumunu, vay canına ya, aklıma düştü şimdi resmen. Ama ürün kendi başına da baya volumizing zaten. Maalesef bitik vaziyette bendeki, şu anki Lancome'um bitsin buna tekrar dönüş yapacağım:)

      Sil