14 Mart 2013 Perşembe

MAC 224 Fırça İncelemesi




Merhabalar;

Fırça incelemesi serisinin 3. konuğu olan Mac 224'leyiz bu postta. Bildiğiniz üzere bu fırçanın Mac 217 ile birlikte kullanıldığında çok efektif olduğundan bahsetmiştim 217 incelemesi postunda (buradan ulaşabilirsiniz). 217 blendingden ziyade crease ve göz kapağı fırçasıyken bu tamamen blending fırçası.


Fırçanın yapısına gelince, 217'den daha geniş, kılları daha yumuşak ve birbirinden daha ayrı. Uzunluğu da biraz daha fazla. Yumuşaklığından ötürü blending işini sorunsuzca hallediyor. 217 ile far uygulamasını yapıp 224'le dağıtıyorum. Ürünün en iyi yanlarından biri, üzerinde çok fazla renk tutmuyor. Yani fara direk sürseniz bile, ki genelde bu amaçla kullanılmıyor ama kullanmak isterseniz de, uygulamadan sonra fırçanın üstünde tonlarca ürün kalmıyor, hepsini göze geçirebiliyor.


Kötü yanı, kılları kullandığım diğer Mac fırçalara göre daha fazla dökülüyor. Yapısı çok hassas, dikkatli kullanmak gerekiyor. Bunun dışında bir eksisini görmedim kendi açımdan. Ayrıca ilk aldığım Mac fırçasıydı yıllar önce, o yüzden bende manevi bir değeri de var bir yerde.

Bu kadar sanırım, iyi geceler. :)

xx

8 yorum:

  1. bence bobbi brown ın karıştırma fırçası gelmiş geçmiş en iyi karıştırma fırçası 224 çok kıl döküyor

    YanıtlaSil
  2. ben 217 yada 224ten birini almak isiyorum.sizce hangisi ideal ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisini beraber kullanmadan tam verim alınmıyor makyajdan.. 217 crease fırçası, ama sürdüğünüz şeyi dağıtmanız için de 224 gerekli. Ama sadece 224 alırsanız da çok dağınık bir görüntü olur. İkisini almak en iyisi, seçim yapamıyorum.

      Sil
    2. Ama benim gözümün crease bölümü yok gibi :D

      Sil
    3. Benim de yok meraklanmayın, çekik gözlerim:) Ondan, olmayan bir crease yaratmanız gerek, mış gibi yani. Crease tekniğiniz geliştikçe alışırsınız:)

      Sil
    4. Tamam tesekkürleer :D

      Sil