19 Ocak 2013 Cumartesi

Lancome Artliner ile İlgili Düşüncelerim



Çok çok çok istenen bir yazıya daha başlıyorum sevgili izleyicilerim, Lancome Artliner review'u. Bu eyeliner'ı sanırım  6 yıldır kullanıyorum. Bundan daha iyi bir eyeliner bilmiyorum. Lancome zaten, annemden bana geçen bir miras tadında, çok sevdiğim ve ürünlerine her zaman güvendiğim bir markadır. Eyeliner konusunda da beni hiç yarı yolda bırakmadı.




Evet, 90 lira pahalı ve bu yüzden insanlar görüşlerimi bilmek istediklerini söylediler. Yani 90 lira verdiğiniz bir şey kötü çıkarsa delirebilirsiniz. Ama Artliner böyle bir ürün değil. Memnun olmama ihtimalinize yüzde 1 bile zor veriyorum.

Fırçası oldukça ince, ayrıca esnek, gözün inişli çıkışlı ve kırışıklı yapısına inanılmaz uyumlu üretilmiş. Zaten koskocaman markanın tek eyeliner'ı budur, o derece güveniyorlar kendilerine bu konuda. Ben de onlara güveniyorum zaten.

En önemli kısımsa, asla ama asla yerinden kımıldamıyor. 12+ saatler geçirdim aynı eyeliner ile, bir cm oynamadı. Tekniğinize de bağlı tabi ki, olması gerektiği gibi yaparsanız asla sizi yarı yolda bırakmaz.

Soranlara genel bir cevap olarak, kesinlikle sonsuz güvenle öneriyorum.
xx

6 yorum:

  1. ben nars primer ile nars eyeliner kullandıgım halde gözümden hemen olmasa da bikaç saat sonra akan bir göz kapagına sahibim malesef.ciddi anlamda sorunlu yani.bu yazınızdan sonra bu ürünü denemek istiyorum.artık benim gözümde de akma yapmayacaksa dünya üzerindeki hiçbir insanın gözünden akmaz bence (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsen çok çok yağlı göz kapaklarında sadece primer'ın işe yaramayacağını düşünüyorum, bugüne kadar yaptığım makyajlarda da hep bunu gördüm. yağlı göz kapağı olan insanlara primer+pudra+ten rengi far, ondan sonra eyeliner uyguluyorum. Ben kefili olmayayım ama daha hiç aktığını görmedim bunun. Önce bir dene, 5-6 saat gezin orda burda, sonra eğer kaldıysa geri dönüp satın al bence:)

      Sil
  2. Bnmde göz kapağım düşük olduğundan ne kullandıysam üst kısmında çizgi oluşuyor ve bir iki saate yol oluyor eyeliner. Lancome u deneyeceğim ama ucu fırçalımı yoksa dipliner veya kalem eyelinerlar gibi hafif sertmi. Sürümü kolay olsun da ;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de gözlerim çekik, asyalı gibi olduğu için üstleri şiş, yani aynı şekilde eyeliner kısmını kapatıyor. Ama asla bulaşma olmadı kapatan yerde. Bu göz düşüklüğünüz açısından da hiç çekinmeden alabilirsiniz. Ucunda kendi aplikatörü var, sert değil, esnek. Kalem gibi değil.

      Sil
  3. bitirdiğim nadir kozmetik ürünlerinden biri. Muhteşem bir eyeliner. O paraya kesinlikle değiyor!

    YanıtlaSil