28 Ocak 2013 Pazartesi

Argan Yağı El ve Tırnak Kremi+Yüz Yıkama Fırçası

Merhabalar;

Bildiğiniz üzere Argan yağı denilen mucizeye ancak yurtdışından getirilmiş ve parası yüz bin kat arttırılmış şekilde eczanelerden ulaşabiliyoruz. Aktarlarda ucuza satılan ve Argan yağı olduğu iddia edilen şeylerin gerçek Argan yağı olmadığını bilmekte de fayda var.

Bu nedenle, geçen gün eczaneden Argan yağı ve saf zeytinyağı alıp bunlarla saç maskesi yaptım ve 10 gün boyunca 3 kez uyguladım. Bu ayrı bir post konusu olabilir ancak ben Argan yağıyla ilgilenmeye başladığımdan mıdır nedir, karşıma bu tarz ürünler çıkmaya başladı.

Geçen gün Douglas'a gittiğimde Voel markasının Argan yağı el ve tırnak bakım kremini gördüm. Fiyatı da oldukça uygunken (5 TLx2) almak istedim. Aldığımdan beri sabah ve akşam olmak üzere elime ve tırnaklarıma uyguladım.



Tırnak uygulamasında, fotoğrafta gösterdiğim gibi, tırnak diplerine ufak bir parça sürüp 1-2 dakika beklettim ve daha sonra masaj yaparak tırnaklarıma yedirdim. Daha etkili olsun diye ojelerimi çıkararak ve tırnaklarımı mümkün olduğunca kısaltarak yapıyorum, bir nevi tırnak bakım haftası yarattım kendime bu vesileyle.





Ayrıca Douglas'tan yüzümü temizlerken kullanmak için yumuşak bir fırça aldım; elle köpürtmenin bazen yeterli gelmediğini hissediyorum, o yüzden bu fırçayı bulmuş olmam gayet güzel oldu. Markası Basicare, fiyatı 10.25 TL.



Yanında da yüzünüzü yıkarken saçlarınızı engellemesi için saç bandı vardı, ayrı değil gördüğünüz gibi, içinden çıktı.

Argan yağı konusunda özel bir bilginiz varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin.

xx

2 yorum:

  1. Yüz fırçası çok işe yarıyor! Ben de 1 ay tırnak detoksu yaptım ama Sally Hansen yağını kullanmıştım. Bu ürünlerin fiyatı çok iyiymiş hemen bakacağım:)

    Bu arada blogumda bir çekilişim var göz atmak isterseniz beklerim:)
    http://mochadaily.blogspot.fr/2013/01/international-giveaway-80-msdressy-gift.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sally Hansen ben de kullanmayı düşünüyorum aslında, çekilişine de bakıyorum hemen :)

      Sil