20 Ekim 2012 Cumartesi

Mac+Pastel Alışverişim


Blog fotoğrafları için kotam baya baya doldu, o yüzden bu posttaki fotoğraflar biraz küçük gözükebilir; boyutlarını küçültmek zorunda kaldım.

Bugün Seyhun'la "ufak" bir kozmetik alışverişi olayına girdik ki aslında ders çalışma gibi hayal ötesi planlarımız vardı, olmalıydı. Olmadı. Pişman değiliz.



Önce Mac'e uğradık. Özellikle kaş doldurmak için kullanılan Omega farı (37 TL Palet formu fiyatı) uzun zamandır istiyordum, kavuştum.

Ayrıca, Lustre finish sevmememe rağmen, Syrup'ın (49 TL) ününü çok duyuyordum ve almaya karar verdim. Doğal renklerde bir rujum yoktu, tüm rujlarım fazla bold, bright, out there. Türkçe bir niteleme sıfatı ekleyesim gelmedi. Velhasıl, Syrup makyaj koleksiyonumdaki yerini almış bulundu.

Sonra, Watsons'a girip toka ve oje aldım. Tokaların rengi inanılmaz, vuruldum, aldım(4,50 TL). Ojeleri (Yukarıda sırasıyla 110 ve 88 numaralar) de Pastel'den(Her biri 2,50 TL) aldım, sonbaharlık renkler oldular gayet. Önceki postumda Esra'dan ödünç aldığımı söylediğim 84 numarayı da bulup kendim için aldım, yey! Bu arada, Seyhun bir ojeyi başarıyla kırmış olduğu için oje kokusu eşliğinde kozmetik alışverişi konsepti yapıp nirvanalara ulaştık, eline sağlık hatun, ne diyeyim.

Evet böyle, şimdi gerçekten çalışmam gerekiyor sanırım. Burası fazla soğuk, olmaması gerektiği kadar soğuk, o yüzden "hot beverage you're about to enjoy..." lafı benim için "..about to drink as essential piece of your maintenance of life." oluyor. Sıcak ve iyi geceler diliyorum, fazla mı çift taraflı oldu? Sizi mi kıracağım, gün olsun. Türkçe elastik, hiç gerek yok. xx

4 yorum:

  1. syrup pek güzel :) benim gem of roses dibine yaklaşırken aynen dediğin gibi bold 'n bright olmayan bir ruja ihtiyacım var.. ama bu mac zamlarını napıcaz? nars fiyatıyla kapışıyor resmen. ki benim için mac vs nars olduğunda konu, cevap hep nars :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, çok çok pahalı olmaya başladı. Bi ruj bi fara 86 lira bayılıp çıktım. Narsçı değilim, ama Nars'ın fiyatlarına yaklaşan bi Mac beni de ürkütüyor.

      Sil
  2. Çok güzel şeyler almışsın, Hepsini güle güle kullan :) Rujun rengine bayıldım ayrıca. Ama keşke birazcık indirim yapsalar yada en azından, cazip kampanyalar yapsalar 3 al 2 öde gibi.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel şeyler almışsın hepsini güle güle kullan :) Rujun rengine bayıldım ayrıca :) Ama keşke birazcık daha indirim yapsalar yada en azından 3 al 2 öde gibi kampanyalar yapsalar. Arkadaşımla MAC'e gittik düğün makyajı için bi şeyler bakmaya ama pahalı geldi. Mecidiyeköy Kryolan'a gittik en sonunda ordan nispeten ucuz şeyler aldık ama isyan etmedim değil o pahalılığa :) İçindekilere bakıyorum inan hiç biri o kadar bulunmaz kimyasallar değiller el insaf dedim içimden. Makyaj yapmayı seviyoruz diye niye bu kadar abartıyorlar bu fiyatları anlamadım.

    YanıtlaSil