21 Ekim 2012 Pazar

Mac Far Paletimi Tamamladım!


Tek tek aylara yayılan bir süreçte alarak Mac 15'li far paletimi tamamladım. Paletin avantajı, tek tek koca plastik yığınlarında far taşımıyor oluşunuz. Her birini ayrı ayrı alıp yerleştiriyorsunuz, tamamen size özel olmuş oluyor tabi. Ayrıca fiyat farkı da var ama zaten paletin boş haline bile yeterince para verdiğiniz için 40 küsür belki 50 lira vermek yerine 37 vermeniz pek bir şey değiştirmiyor. Ama sonuçta, dün aldığım Omega'yla beraber paleti tamamlamış oldum, mesudum! Sonraki farlarım için yeni bir palete başlamam gerek, büyük ihtimalle neutrals ve colors olarak ayıracağım.

Renkler sol üstten itibaren:
1) Swiss Chocolate
2) Expensive Pink
3) Satin Taupe
4) All That Glitters
5) Carbon
6) Omega
7) Woodwinked
8) Naked Lunch
9) Cork
10) Club
11) Vibrant Grape
12) Sun Blonde (Limited Edition/Surf Baby Collection)
13) Moon's Reflection
14) Trex
15) Antiqued


xx

9 yorum:

  1. Tüm renkler çok güzel gözüküyor iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Henuz bi paletim bile yokki benim :( darisi basima gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun =) darısı başıma :D

    YanıtlaSil
  4. mac paleti yapmayı düşündüğüm şu günlerde bu postun gerçekten imdadıma yetişti eğer sakıncası yoksa bir şey sormak istiyorum bu plaleti tamamlamak ne kadar zamanını aldı :D malum fiyatlar o yüzden palet bir anda dolucak gibi değil :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Açıkçası baya uzun sürdü, 2 yıla yakın olsa gerek. Bu sürede Mac'ten sürekli ruj, fondöten, kalem, ıvır zıvır falan da aldığım için tüm paramı farlara yatırmış olmadım, o yüzden bu kadar uzun sürdü. Ama sadece far alsam da 1 seneden önce bitiremezdim sanırım. :)

      Sil