21 Temmuz 2012 Cumartesi

NYX Alışverişim! +ArtDeco

NYX Türkiye'ye sonunda gelmiş, Douglas vasıtasıyla. Bugün gittiğim Douglas'ta resmen şenlik şeklinde açmışlardı, inanamadım. NYX, bir drugstore markası olmasına rağmen belirli ürünlerinin gayet kaliteli olduğunu hep okumuştum, ve cidden merak ediyordum. Hemen en merak ettiğim şeyleri aldım, jumbo pencil ve allık. Tabi onlarla sınırlı kalmadı, takma kirpik ve lipgloss da almış bulundum. Üzerine de bir ArtDeco far alıp baya baya alışveriş yaptım, hiç niyetim yokken. Bu arada çıkmış ojelerimin iğrençliğini mazur görün.

NYX Angel Blush 29.90 TL



Rengini inanılmaz tatlı buldum, ki ben pembe-şeftali arası olan bu tonu normalde pek sevmem, ama sürdüğümde de feci tatlı durdu. Sorun şu ki, fotoğrafta görüldüğü üzere, tozlanma yapıyor. Drugstore olması hasebiyle bunu normal karşılıyorum tabi ki.

NYX Jumbo Pencil in Rust 22.90 TL





Jumbo pencil olayı NYX'in şanı, feci merak ediyordum. Sonuç: primer olmadan ve üstüne tozla sabitlemeden toplanma yapıyor, ama toz farla sabitleyince gayet iyi. Yalnız şu renk, şu renk, şu renk yani... İ-na-nıl-maz.

NYX Mega Shine Lip Gloss in Nude Pink 15.90 TL



Lipgloss dünya üzerinde en nefret ettiğim şeylerden biridir, bloğun iyi takipçileri net bilir. Sadece sürerliliğini ve NYX çizgisini test etmek adına aldım. Sonuç: Kalıcılığı çok yok, rengi gayet güzel, Calpol şurup gibi kokuyor. İyk.

NYX Fabulous Lashes in Chic 114  15.90 TL
Takma kirpiklerde fantaziye kaçmışlar, tam çekimlik, tam konseptlik, pembeler maviler, oldukça eğlenceli. Ben normal range'den birini aldım, denemek için oldukça sabırsızım işin aslı.

ArtDeco Eyeshadow 554  18 TL


Ten rengime çok çok yakın bir ton arıyordum uzun zamandır far için, bariz 12'den vurdum. Çok sevdim bu farı, tahminimden de çok sevdim yani.

Fiyat konusu bence sıkıntılı, Amerika'da delilercesine ucuzken burada bir allığının 30 lira olması çok saçma. Drugstore sonuçta, bu fiyattan girmemeliydi.
Öyle ya da böyle, NYX'in Türkiye'ye gelmiş olmasına çok sevindim. Daha almayı planladıklarım var zaten. Hoşgelmiş diyelim.
xx

21 yorum:

  1. ben geçen gün baktım bir umut yoktu douglas da bu haber iyi geldi doğrusu :) Türkiye de ne yazık ki bütün drugstore ürünler çok pahalı maalesef ve sinir bozucu. Güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, drugstore fiyatı namına hiç bir şey yok. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. hangi douglastan aldınız acaba.fiyatlar uçuk biraz ama al beni diyor hemde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Istanbul'da bir Douglas'tan degil maalesef:/ Fiyatlar normale gore ucuz ama drugstore icin gereksiz olmus evet.

      Sil
    2. istanbul değil demekki :( istanbula da getiremediler bi türlü :S istanbula gelene kadar nyx bizim yerimize güzel günlerde kullanın aldıklarınızı ;)

      Sil
  3. jumbo eyelinerlar 23 tl mi inanamıyorum :o 2 tane var bende de ve 23 tl'yi haketmiyorlar bence.. bazsız hiç kalıcı değiller göz kapağına bulaşıyorlar 2 3 kere anca kullanmışımdır duruyorlar öyle.. bikaç saatliğine bi yere gidiceksem kullanıyorum :) ama rust rengi cidden çok güzelmiş <3 glossun rengi de çok hoş :)
    artdeco farları çok seviyorum ben yumuşacıklar
    hepsini güle güle kullan :) ben de nyx allık far ve ojelerine bakıcam bi ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen 23 liralık değiller ama renk vurdu beni ya, uğraşacağım tozla sabitlemeye. Artodeco farlarla ilgili cidden tek düşündüğüm senin dediğin şey, muhteşem yumuşaklar ve o yumuşaklık parçalanmaya falan neden olmuyor. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. rujun rengine bayıldım.bu aradannyx ürünlerini on misline satan gitti gidiyor satıcıları okusun bu yazıyı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o piyasanın öldüğünün resmi açılışını 2-3 gün önce NYX yaptı işte, artık satamayacaklar :) ruj hoş da ben gloss sevmiyorum ayrıca kalıcı değil.

      Sil
  5. Ben de tam İstanbul'a sonunda geldi diye sevinecektim! Neyse güle güle kullan, kalemin rengi nefis gerçekten. Ha fiyatlar biraz daha ucuz olsaydı keşke, o başka... Nyx yine nispeten kaliteli drugstore markalardan sayılsa da bu fiyatları hakettiğinden pek emin değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de hak ettiğini sanmıyorum ve kalem ne yaparsan yap toplanıyor.

      Sil
  6. Aldıklarınn çok hoş şeylermiş.. Güle güle kullan inşallh. Ama fiyatlarr gerçektenn tuzluymuş fakat biz kız milleti birşeyi beğenince gözümüz fiyat falan görmüyor.Umarım memnun kalırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatlar normalde ucuz da, NYX için saçma bir pahalılıkta sıkıntı o. Kız milleti tanımına pek giremeyeceğim, o tarz bir anlayışım yok, teşekkürler.:)

      Sil
  7. Hepsi çok güzel, güle güle kullan :)

    Çekilişimize bekleriz :)

    http://guzelliklerdunyasi.blogspot.com/2012/07/erkek-cocuk-oda-tasarimlari.html

    YanıtlaSil
  8. Biraz önce yanlış linki bağlantı olarak vermişim, doğrusu aşağıdaki :)

    http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/07/cekilisssss.html

    YanıtlaSil
  9. keşke gratislerde satılsaydı onlar gerçekten uygun fiyata olması gereken fiyata satıyorlar

    YanıtlaSil
  10. bugün bakırköy douglas'ta sordum, nyx kanyon douglas'a gelmiş, bakırköy'de olmayacakmış, bilginize.

    YanıtlaSil
  11. Bende allıklarını denemek istiyorum ama önce rujdan başladım :) Yazısı ise;

    http://kucukperinindukkani.blogspot.com/2012/10/nyx-louisiana-rujlipstick.html?showComment=1351771225073#c468058271897554024

    YanıtlaSil
  12. gule gule kullanın... buradan bır allık almısdım harıkaydı kalıcı yumusacık kullanmaya kıyamıyorum bıle...:/

    YanıtlaSil
  13. NYX Tükiyede artık Rossmannlarda satılmakta

    YanıtlaSil