15 Temmuz 2012 Pazar

Givenchy Absolutely Irresistible


Bu pazar çok kırmızı, yani benim için.

Geçen sabah evden çıkarken YSL Parisienne'i kapıda yere düşürüp kelimenin tam anlamıyla parçalanışını ve yerde süzülüşünü izledikten sonra, 5 dakikalık şoku atlatıp parfümsüz kaldığımı anladığımın üzerinden geçen zamanda Parisienne'i tekrar almayı düşündüm, ama dönüp dolaşıp ciddi favorilerimden olan Givenchy Absolutely Irresistible'ı aldım. Fiyat konusunda da beklediğimden düşüktü, 184 liraydı ve son Şubat'taki Jimmy Choo 290 lira ödemesinden sonra nefes aldırdı bariz bir şekilde.

Kokusuna aşığım bu parfümün, üst tonları ve alt tonları çok ayrı yerlerde, hepsini tek tek alabiliyorsunuz. Kalıcılığı zaten en büyük artısı, baharatlı olmaması benim ten özelliklerim için ideal. Açık tenli olunca baharatlı kokular biraz sırıtıyor. Aklından geçirip emin olamayan varsa itinayla ikna edebilirim.

İyi pazarlar, xx.

4 yorum:

  1. bende simdiki parfumum bitse de baharatsız hos bir koku alsam diye dusunuyordum cok iyi geldi bu önerin gittiğimde kesinlikle bakıcam:)

    ve de benm sana sorum olucaktı aslnda blogumda ilk belirttiğim posttaki gbi bir aydınlatıcı kesin bilrsin,yorumunu almak istiyorum:) simdiden tesekkur ederm oper kacarm! :)

    http://obenimgizlibahcem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok da özel bir aydınlatıcı değil, normal aydınlatıcı yani. Parlak beyaz her hangi bir kalem olur. Far da. Mac Vanilla diyelim illa isim koyacaksak. :)

      Sil
  2. süt gibiyim:( bir türlü uygun kokuyu bulamıyorum kendime. hepsi hemen uçup gidiyor. işin garibi... baharatlı ve yoğun kokuları seviyorum ben de:D

    YanıtlaSil