10 Mart 2012 Cumartesi

Mac Cook Shop Koleksiyonu Alışverişim

Mac'in merakla beklenen Cook and Shop koleksiyonu dün Mac mağazalarında yerini aldı ve apar topar kalkıp gittim. Zaten aklımda almayı planladığım 2 şey vardı, birini aldım. Florida krem allığı almak da hedefimdi ama denediğimde elimde olan 3 adet pembe Mac allığın birebir aynısı olduğunu gördüm ve vazgeçtim. Asıl olay, aldığım ruj oldu.

Quick Sizzle isimli bu "gerçek parlak pembe" renkli ruj, koleksiyon daha yayınlanmadan almayı aklıma koyduğum üründü. Mat olması ayrı bir artı zaten. Tereddütsüz aldım ve çıktım. İnanılmaz inanılmaz ve inanılmaz. Söyleyecek sözüm yok. xx

10 yorum:

  1. rengine bayıldım ,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. lovely color

    xx

    skadiida.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ben de tamm bir parlak pembe delisiyim! bir de mat olursa o la laa :)
    nasr schiap ve mac girl about town var bende ama bunu da alsam mı yaaa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pembe seviyorsan kesin almalısın, çünkü bundan daha parlak bir pembe görmedim ben. :)

      Sil
    2. bu arada, bloğunu kurcalarken farkettim, lookbook'unda inanılmaz kıyafetler var, hele şuna bayıldım: http://lookbook.nu/look/2829911-Merry-X-Mas , merry xmas dileği dediğin böyle olur :)

      Sil
  4. inanılmaz güzel bir renk. hep ağzımın suyu akıyor böyle rujları gördükçe ama hiç cesaret edemiyorum alıp da sürmeye : /

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkacak bir şey yok, sizi anlıyorum ama ben bunu gündüz makyakımda kullanıyorum. Yani korktuğunuz an "Bunu gündüz kullanan biri daha var, yalnız değilim." diye düşünebilirsiniz. :)

      Sil
  5. Nars schiap'ı tek geçerim. O nasıl bir cart pembe yahu:))

    YanıtlaSil