29 Şubat 2016 Pazartesi

İnceleme: Too Faced Naked Dolly Ruj


Günaydın!
Amerika alışverişlerimin yanında bu mini boy Too Faced ruj gelince oldukça sevinmiş, severek de kullanmıştım geçen süre zarfında. Sonuna yaklaşıyorum desem yeridir hatta. O yüzden ufak bir inceleme yazısı yazmak farz oldu.







Öncelikle, bu kadar minik bir ürüne bu kadar detaylı ve kaliteli bir ambalaj ve ruj tüpü yapılmasına gerçekten şaşırdığımı belirtmem gerek. Tüm detaylar tam boyundaki gibi ince ince işlenmiş. Too Faced estetik başarısıyla da bilinen bir marka zaten.

Naked Dolly, La Creme Lip Cream serisinden bir renk. Yani iddiası oldukça yumuşak ve nemlendirici olmak. Bu sebeple, serideki renkler tamamen mat değil. Oldukça kremsi ve ışığı yakalayan bir yapıdalar.


Oldukça nude bir renk olduğu için ilk bakışta "Mac Myth gibi fondöten sürmüş tadında mı olacak?" diye düşünmüyor değil insan, ama kremsi ve çok mat olmayan yapısı sayesinde dudakta inanılmaz doğal bir pembe nude efekt bırakıyor. Günlük kullanım için daha ideal bir renk olamaz herhalde; sür çık işinin bayrak taşıyan tonlarından zira.

Kalıcılığına bayıldığımı, mat olmamasına rağmen uzun saatler dudakta kaldığını söyleyerek incelemeyi bitiriyorum o zaman; tam boyunu alma niyetindeyseniz tereddüt etmeyin derim.

xx

5 yorum: