7 Ekim 2015 Çarşamba

İnceleme: Shu Uemura Kirpik Kıvırıcı


Merhabalar;

İngiltere'ye gitmeden önce almayı planladığım 2-3 ürün vardı ve bunun dışına çıkmayacaktım. Öyle de yaptım. Hiç birini almasam da bunu alacağım dediğimi ilk olarak aldım ve bütçemin yetmemesi ihtimalini elemiş bulundum. Sürekli ama sürekli övgülerini okuduğum, meraktan delirdiğim Shu Uemura kirpik kıvırıcısını Harrods'ta bulduğum an yapıştım ve markanın başka ürünlerine hiç bakmadım. Keşke baksaydım ama listemde başka bir "mutlaka alınacak" ürün olmadığı için pek de pişman değilim.


Kirpik kıvırıcıya yatırım yapıp bir kerelik çok para harcayarak ömürlük bir ürün almak son 1 yıldır aklımda, özellikle Chanel'inkiyle bunun arasında kalmış ve sonuçta bu üründe karar kılmıştım.
Biliyorsunuz, kirpiklerim hem kısa hem de düz, ayrıca renkleri de açık. Bu sebeple hacim, uzatma, koyuluk, her şey bir arada olan maskaralar kullanmak durumundayım.  Ama dümdüz, yere paralel uzayınca ve öncesinde kıvırmayınca tüm bu özellikler de bir yere kadar kurtarıyor. Kirpik kıvırıcı bu sebeple benim için hayati önemde.


Tüm bunlara rağmen, kirpik kıvırıcıya fazlaca para harcadığımda nedense hayalkırıklığına uğrayacağımı, değmeyeceğini düşünüyor ama araştırmaktan da geri kalmıyordum. Sonuç olarak ikna olmuş olacağım ki listenin ilk sırasına bu kirpik kıvırıcıyı yazmıştım.


Gelelim sonuca: Bence gerçekten çok iyi bir kirpik kıvırıcı. Ucuz ya da kalitesiz alternatiflerinden farklı olduğu daha ilk uygulamamda kendini belli etti. Kirpikleri kıvırması ve o şekilde uzun süre tutabilmesi kesinlikle çok başarılı.

Ama...



Kirpikleriniz çok sorunlu değilse(benimkiler gibi) bu kadar para harcamanıza gerçekten gerek yok. Neden bu kadar ünlü bir ürün olduğu belli oluyor, şahsen gerçekten çok memnunum bu alışverişten, ama "sadece birazcık kıvrılsa iyi olur" tadındaysanız daha uygun fiyatlı alternatiflere yönelin derim.

xx

3 yorum:

  1. Peki bunun dışında önerebileceğin memnun kaldığın kirpik kıvırıcı var mı?Mac'inkini kullandın mı acaba son zamanlarda ben de iyi bir kirpik kıvırıcısı arayışındayım ama normalde de çok düz değil kirpiklerim zaten önerebileceğin bir kirpik kıvırıcı var mı?

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir ürüne ihtiyacım var fakat ucuz bir şey alırsam kirpiklerimden olurum gibisinden korkumda var o yüzden almaya çekiniyorum. İyisini aldığınız bence iyi olmuş güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  3. Bende bir süredir bakıyordum Shu Uemura ya fakat o içlerinde çıkan lastik bana göre oldukça az ve benim gözlerim büyük olduğu içinde yetersiz gibi geldi. Açıkçası eski mac (gümüş olan) kıvırıcıyla hemen hemende aynı gözüküyor. Bende kızıl olmama rağmen ki genelde kızılların doğal kıvrık kirpikleri olur benimkiler ise düz. Mac'in eski gümüş ve Sephoranın Altın renkli kirpik kıvırıcılarından memnun kaldım. Hatta sephoranın ki büyük gözlüler için yapılmış adeta. Ayrıca mac in kirpik kıvırıcı lastikleri bir yönü bozulunca diğer tarafı da kullanılabiliyor aynı şekilde. Ama gördüğüm diğer tüm kirpik kıvırıcılarının lastikleri bir tarafı bombeli ise diğer tarafı mutlaka dümdüz oluyor. Seninki de öyle mi?

    YanıtlaSil