20 Ekim 2015 Salı

İnceleme: COLOUR POP "Midi" ve "Trap"


Günaydın;
Geçen postta bahsettiğim nude tonlardaki iki Colour Pop Ultra Matte ruj bugünün incelemesinde. Buyrun:

 *Trap
*Midi

Bu renklerin siparişini vermeden önce internetteki swatchlarına bakarak karar vermiş ve çok farklı renkler olduklarını bilerek almıştım. Lakin, paket elime ulaşınca ikisinin resmen aynı renkte olduğunu sanıp ufak çaplı bir hayalkırıklığı yaşamıştım. Siz de öyle düşünüyor olabilirsiniz, aynı gözüküyorlar tüpün içinde.


Ama bambaşka renkler olduğunu ve tam tahmin ettiğim tonları verdiklerini görünce cidden büyük bir rahatlama yaşadım, çünkü aynı renkte iki ürüne para vermiş olmak pek hoş olmazdı takdir edersiniz ki.


Gördüğünüz üzere, Trap çok daha morumsu ve koyu bir renkken alttaki Midi net bir pembe nude. İlk vurulduğum ve kesinlikle almak istediğim renk olan Trap, şu son kahve-boz-bej dudak furyasına cuk oturacak bir renk. Mor-bej diye tarif ediyorum ben, çünkü dudakta gittikçe grimsi ve net bir mor halini alıyor. Herkesin tarzı değil bu renk anlıyorum, ama benim son zamanlarda gördüğüm en özgün ve eşsiz ruj rengi olduğu su götürmez bir gerçek. Severek kullanıyorum; her ne kadar uygulaması ve kurutması bu elimdeki üç renk içindeki en yüksek seviyede olsa da...

Midi ise tam bir Myth tadında, sadece onun kadar fondöten duruşlu değil. Ama her halukarda oldukça açık ve ölü-renk bir dudak görüntüsü yaratıyor. En sevdiğim renk diyemem, ama yoğun göz makyajlarım için Myth benzeri ve daha sürülebilir bir alternatifim olduğu için hiç pişman değilim aldığıma. Sürümü bir önceki posttaki Creeper gibi, dikkat etmek gerek. Ama bir Trap kadar da zorlamıyor.

Evet, Colour Pop ruj olaylarımız bu şekilde. Bir sonraki siparişimde mutlaka bir kaç rengini daha alıyor olacağımdan eminim. Eğer siz de bu seriden sipariş verdiyseniz, bana renk önerilerinizi yorum olarak yazmaktan lütfen çekinmeyin.

xx

6 yorum:

  1. renkler bence harika güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. İkisine de bayıldım ♥️♥️ Çok güzel tonları :)

    YanıtlaSil
  3. trap çok hoş bir renkmiş...

    YanıtlaSil
  4. 👍cok guzel bi inceleme olmus,ben de midi siparis verdim henuz gelmedi sadece swatchtan siparisle ilk kez bi ruj aliyorum bakalim bende nasil duracak.A.B.H Pure hollywood muadili olarak gosyerilen bir renkmis merakla bekliyorum🙈☺️

    YanıtlaSil
  5. nerden sipariş verdiniz ��

    YanıtlaSil