28 Kasım 2014 Cuma

Clarins Long-Lasting Eye Pencil 07 Smoky Plum


Merhaba!
Clarins skincare konusunda oldukça güvendiğim ve sürekli olmasa da imkan el verdikçe peelingini ya da göz kremini kullandığım bir marka. Çok pahalı olduğu için, makyaj line'ına hiç bulaşmamayı tercih ediyorum genelde. Ancak, geçen hafta Clarins ürünlerinde 30% indirimi gördünce bu kalemi aldım.

Hey everyone!
I truly appreciate the skincare line and its succes of Clarins but the cosmetics line are so expensive for me, so I generally tend to stay away. However, last week I came across to a discount on Clarins and got this eyeliner.



Bu kalem serisi, içinde gümüş rengi ışıltılar barındıran ana renklerden oluşuyor, ve ben de kirli/küllü morların, kahverengilerin, taupeların hastası biri olarak siyahla hiç ilgilenmeyip smoky plum isimli bu rengi aldım.

This particular line has the basic colors with silver tiny shimmers in. I didn't even consider buying black as a huge fan of dirty plumy shades.




Renk o kadar güzel ki, herhangi bir renkle tarif etmek hakaretmiş gibi geliyor. Morla kahverengi arasında olan ana rengin üzerine gümüş ışıltılar geldiği için taupe gibi bir hal alıyor. Gerçekten muhteşem. Bu kadar seveceğimi düşünmüyordum alırken açıkçası.

It is a mix of dirty plum and brown yet the silver sparkles make it look taupeish as well. Jeez, it's truly amazing.


Keskin bir şekilde şerit şeklinde klasik eyeliner halinde kullanabileceğiniz gibi, anında dağıtarak harika muhteşem inanılmaz bir smokey eye yapabilirsiniz ki garip bir şekilde diğer ucundaki fırça gerçekten işe yarıyor-normalde at çöpe tadında oluyorlar biliyorsunuz.

Kötü yanlarıysa; smokey uygulamasında sim dökülmesi var ve yaklaşık 2 saat sonra rengi soluklaşmaya başlıyor. Tabi ki iki saniyelik bir rötuşla eski haline getirebilirsiniz. Bu fade away olayını kremsi yapısına bağlıyorum.

Şu an serinin diğer renklerini de indirimde yakalamaya çalışıyorum, beklediğimden çok daha iyi olduğu için her rengini almak istiyorum, cidden.

You can either use it as a classical eyeliner or you may smudge it in seconds an viola you got a smokey eye which is super duper uber aweeesome. The brush at the bottom actually works-which is a huge surprise.

Downsides are; when you smudge for smokey look, it tends to create a shimmery fall out. Also, it fades out after 2 hours but it's so easy to retouch so no worries.

I'm considering purchasing the remaining color of the series cuz I'm absolutely charmed.

xx

1 yorum:

  1. Ay cok güzelmis gercekten, cok yakismis sanada! güle güle kullan :)

    YanıtlaSil