30 Kasım 2014 Pazar

BLACK FRIDAY ALIŞVERİŞİ//BLACK FRIDAY HAUL


İyi pazarlar!
Malumunuz Black Friday artık Türkiye'de de bir şekilde aktif hale gelmeye ve satış programlamaları içinde yer almaya başladı. 27 Kasım'daki Black Friday'de de hem yurtdışından hem de Türkiye sitelerinden bir miktar alışveriş yaptım.

Sigma'nın resmi sitesinde Black Friday kapsamında kargo ücretsizdi ve neredeyse bir fırça fiyatı kadar olan kargo ücretinden(16 dolar) kurtulmuş oldum. Yine de gümrükte takılma ihtimaline karşı tek bir fırça siparişi verdim ama tabi ki normal siyah olanlardan değil, copper olanlardan. Bir dahaki alışverişte 18k gold olan seriden almak istiyorum, eğer bu sipariş elime sorunsuz ulaşırsa tabi.


Türkiye'den ise Kozmela'nın Sigma indirimini kaçıramayacağımı adım gibi bilerek önceden sepetime koymuş olduğum ürünleri aldım. Ayrıca bitenlerimi ve yıprananları da yenilemek için bir iki şey daha koydum ve sonuç olarak alışveriş şu şekilde oldu:
-Bioderma Sensibio H20 x 2
-Real Techniques Miracle Sponge (eskisi yırtıldı resmen artık)
-Sigma E30
-Sigma E40
-Sigma Travel Size E25 (Hediye)

Sigma fırçalardan 3d koleksiyonunda olan pembeler ilk gördüğümde çok ilgimi çekmişti ama incelemelerde çok da matah bir olayının olmadığını, tek yönde uygulamanın da biraz zorladığını okuyunca onları listeden çıkardım. Siz aldıysanız, değerlendirmelerinizi öğrenmek isterim tabi ki.

Fırçaların hepsinin tek tek incelemesi bu hafta içinde blogda olacak.

xx

2 yorum:

  1. güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. 3d nin büyügünü aldım. çok beğendim...fondotenden ziyade kapatıcı ve kontur için ideal

    YanıtlaSil