20 Ağustos 2014 Çarşamba

China Glaze "Turned Up Turquoise(Neon)" İncelemesi//Review: China Glaze "Turned Up Torquoise(Neon)


Merhabalar;
Önceki postumda Sun Worshiper isimli muhteşem neon turuncu-sarı China Glaze ojeden bahsetmiştim ve o ikilinin içindeki diğer ojeyi de inceleyeceğim belirtmiştim. Kendileri Turned Up Turquoise!

Hey everyone;
I had mentioned on my Sun Worshiper review post that I was gonna write a review about this color too, which is Turned Up Turquoise!





Adından da anlaşılacağı üzere, neon bir turkuaz renginde. Yalnız, fotoğraflarda biraz açık mavimsi çıkmış, normalde daha koyu bir turkuaz. Yeşilliğini görebiliyorsunuz yani, sadece mavide kalmıyor.

As expected, it's in a neon turquoise color but it looks so washed out on the photos-kinda like light baby blue. In real life, it's much darker and greener.





Bu ikilideki diğer ojede şaşırdığım durum bu ojede de mevcut: Hem neon hem mat bitişli. Bu yüzden çok çabuk kuruyor ve sürerken hızlı hareket etmeniz gerekiyor. Biraz elinizi ağır tutarsanız fırça dalgalanmaya yol açıyor. 
Ama tabi ki bunların hiç biri bu kadar canlı bir turkuazın harikalığını etkilemiyor. Gerçekten harika, durup durup tekrar bu ojeye dönüyorum son zamanlarda.
Yalnız belirtmeden edemeyeceğim: Çok kalıcı değil. Uçlardan başlıyor hemen çıkmaya.

It's the same shock for me again: it has a matte finish but the color is neon. That's why it dries so fast. You gotta be quick on application otherwise it messet itself up.
Obviously, these are not bigger than the color's beauty. Amazing amazing and amazing color. I keep turning to this color lately.
Before I leave: It chipped in a really short time so...One more con of the polish.

xx

2 yorum:

  1. China glaze ojeler çabuk çıkıyor ne yazık ki.Renkleri harika ama.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba turkuaz demişken yine China Glaze'in For Audrey ojesini öneririm, gerçekten harika.
    Bir de bazı az kullanılmış/hiç kullanılmamış high-end kozmetik ürünerimi satışa çıkardığım bloguma bakmak isterseniz: http://kozmetikblogsatisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil