12 Şubat 2014 Çarşamba

Yurtdışı Alışverişi: Born Pretty Store Alışverişim//Born Pretty Store Haul


Merhabalar;
Nail art bloglarında gezerken Born Pretty Store'dan alınmış ürünler görüp siteye girdim ve milyar çeşit ürün olduğunu gördüm.Hemen istediğim ürünleri ekledim ama bana ulaşması konusunda şüphelerim vardı çünkü Hong Kong'dan gelecekti. Yaklaşık 25 gün içinde elimde oldu. Müşteri hizmetleriyle de ufak bir sorun yaşadım, neredeyse ürünü iptal ediyordum ama sonuç olarak elime ulaştı.

Hey guys;
I was chillin out on the nail art blogs and I saw this site, and immediately searched for it. I saw that there are tons of products, so I chose some but I had some doubts about arrival cuz it was gonna be sent from Honk Kong which is pretty far away from Turkey. I got my products in approx. 25 days.



Ürünlerin tırnakla ilgili olmayanlarını başkasına vermek üzere hediye aldım, ama çok şirinler.

The products which are not nail-related are not for me, they are gifts and sooo pretty.

İlk hedefim, glequin denen tırnak pullarıydı. Bunların çok değişik boyutları ve geometrik şekilleri var. Ben altıgen olanlardan aldım çünkü kafamda planladığım dizaynlar için uygun olanlar altıgendi. Fakat, ben kafamda biraz daha büyük hayal etmiştim. Bu boyut biraz daha fazla zaman alacak ama tabi ki ilk boş zamanımda başlayacağım. 12 renk var ve ömür boyu yetecek kadar pul var küçük kaplarda.

First products that I got is these glequins. I got hexagonal ones cuz these were the most suitable ones for my desired designs. However, I thought that these were a bit bigger in size. This size will take lots of time but I'll make it. There are 12 colors and infinite amount of products in those little jars.














Diğer hedefim olan nail stamp'i de almış oldum bu alışverişte. Bir önceki postumda rezalet bir versiyonunu anlatmıştım, bunun iyi çıkacağını umuyorum. Tabak için ayrı para ödüyorsunuz bu arada, belirteyim.

I got nail stamp, I hope this works cuz I had a disaster experience with another stamp that I bought from another brand. You pay additional money for the plate btw.




0.99 dolar olduğunu görünce tırnak yapıştırmalarını da aldım, Japonya ve simgeleri benim her zaman ilgimi çeken şeylerdir zaten, hele o yelpazeler...

I got these cute Japanese influenced nail stickers when I saw that they were only 0.99




Hediye olanların hepsi telefon aksesuarları. Kedi ve Starbucks bardağı telefonun kulaklık girişine takılıyor, çok tatlı duruyor özellikle kedili olan. Bikini altı da Iphone'un alttaki tuş kısmına denk gelecek şekilde takılıyor, içinde tuşa basmak için ayrı bir çıkıntı var o yüzden telefonu kullanmak sorun olmuyor. Kullanılması için değil de, çok tatlı ve komik olduğu için aldım.

The gifts are phone accesorizes. The cat and Starbucks ones are being plugged into the headphones hole on the phone, they look so cute. The bikini-bottom one is so funny too!







Hepsini denemek için sabırsızlanıyorum gerçekten, yaptığım dizaynları hemen sizinle paylaşacağım. Bu post sponsorlu değil bu arada, hepsini kendi paramla aldım. (Sonradan BornPretty ortaklı bazı postlar yazabilirim, ama bu öyle bir post değil)

I'm so excited to try 'em all and I'll show you the designs that I made. This is not a sponsored post, I may be doing some sponsored posts with BornPretty but this one is not one of them, I got all these with my own money.

xx

6 yorum:

  1. hepsi çok hoş güle güle kullan.. özellikle yelpaze stickerlara bayıldım..

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel şeyler almışsın. Ama hediyeler de bayıldım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla vermeyip kendime alasım gelmedi değil:) Çok teşekkürler:)

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan :) Bu arada diskleri denedim ben harikalaaaar şekil hiç bozulmadan tırnağa rahatça transfer oluyor :) İlk fırsatta daha fazla şey almak istiyorum ^^

    YanıtlaSil
  4. Kediye tek kelimeyle bayıldımmmmm
    dnzyildizi.blogspot.com

    YanıtlaSil