14 Şubat 2014 Cuma

Toplu Alışveriş Yazısı, Sevgililer Günü İndiriminden Aldıklarım: Sephora, Gratis, Rossman// Collective Haul: Sephora, Gratis, Rossman


Merhabalar;
Öncelikle hepinizin Sevgililer Günü kutlu olsun, her ne kadar muhteşem anlamlar yüklemesem de yükleyen ve tutkuyla kutlayan insanlar olduğunu biliyorum. Sevgililer Günü dolayısıyla bir çok yerde indirim olduğu için, ben de bir kaç yerden alışveriş yaptım. Öyle delilercesine indirimden faydalandığım söylenemez ama bazı şeyleri daha ucuza almış oldum.

Saydığım tüm ürünlerin ayrı ayrı incelemeleri blogda olacak, gözünüz burda olsun! :)


Hey everyone!
First of all, happy Valentine's Day to you all, eventhough I'm not attributing a tons of values to this day, I know that there are lots of people who do. There were several sales due to Valentine's Day, and I tried to benefit some of them.

There'll be individual reviews of all the products on my blog that I'll mention below.

VIKTOR ROLF FLOWERBOMB PARFÜM SETİ (186 TL)














Parfümüm bitmek üzereydi ve almak için Sevgililer Günü'nde yapılacak olan olası Sephora indirimini bekliyordum. Nitekim de öyle oldu, %30 civarı bir indirim açıklandı. Ben de dün Sephora'ya gidip imza parfümüm olan Givenchy Absolutely Irresistible'ı alıp çıkma planındaydım Tabi ki öyle olmadı. Benimle ilgilenen kişi artık bu parfümün gelmediğini ve gelmeyeceğini söyledi. Resmen yıkıldım. Az vaktim olduğu için başka bir şey seçmem gerekiyordu ve uzun zamandır adını duyduğum Viktor Rolf Flowerbomb'u almaya karar verdim. Çok pahalı olduğunu da biliyordum, o yüzden temkinli yaklaştım. Benim zevkime göre fazla şekerli, kabul ediyorum. Ama bir süre sonra içindeki çiçek kokularını almaya başlayınca çok hoşuma gitti ve aldım. Set halindeki durumu çok daha karlıydı, içinde bir vücut jeli, losyon ve parfüm var, 265 TL'den 186'ya indi. Sevmezsem en azından küçüğünü almıştım diyebilirim yani, kendimi riske atmadım.

My current parfume was about to finish and I was waiting for the possible Sephora sale for Valentine's Day. They announced %30 sale and I went to Sephora to get my signature scent, Givenchy Absolutely Irresistible, but  learnt that it was not gonna be sold anymore and I totally collapsed. I had the tiniest time to decide so I got Viktor Rolf Flowerbomb which I heard lots of things about. I knew that it was a bit pricey, and I admit that it is a bit overly sweet for my taste but after a while I liked it. I got the small size, lotion and shower gel pack.

OPI MALAGA WINE OJE (39 TL)




200 TL üzerine 30 TL indirim çeki veriyordu Sephora aynı indirim kapsamında, ben de alışverişi 200'e tamamladım. Hediye çekiyle alacağım şey zaten belliydi, kesinlikle OPI oje alacaktım çünkü normal şartlarda 40 lira bir ojeye verme işini pek sık yapmıyorum, o yüzden bu fırsatı değerlendirdim. Denediğim tüm bordolardan tatmin olmadığımı ve istediğimi bulamadığımı son 2 haftadır söyleyip duruyordum, o yüzden bordo alacağım da kesin gibiydi. Bu ojeyi görünce bir saniye bile düşünmedim. Tam bir şarap rengi bordo, gerçekten harika. İkinci fotoğrafta biraz açık çıkmış rengi, aldanmayın. Daha sürmedim, inceleme yazısı için sürüp fotoğraflayacağım.

There was a 30 liras gift card when you spend 200+ liras so I completed it to 200. I knew that I was gonna use that 30 liras for OPI cuz I generally don't spend 40 liras for a single nail polish, it's way too much for a nail product. But when it's a gift, I get it. I was in a search for a perfect burgundy color and I saw this nail polish, got it in a second without thinking. It is a perfect burgundy bordeaux color, I'll be individually reviewing this later.

SEPHORA BODY SCRUB IN BLUEBERRY (19 TL)



Bu, alışverişi 200'e tamamlayan ürün. Blueberry kokusu en en en sevdiğim kokudur, gözüm ilk onu arar meyveli kokularda. Hazır scrub alıyorken, istediğim olsun dedim ve Blueberry'li olanı aldım. Rengi inanılmaz güzel, morla pembe arasında yanar döner bir yapısı var, ve biraz da parıltılı duruyor içindeki tanecikler sayesinde. İyi ki almışım.

This product is the one which made the total haul to 200 liras. Blueberry is my fav. scent within fruity ones, so I got this body scrub. Its color is changing between color and pink, and it has shine in it cuz of the particules. I'm so happy that I got this.

GOT2B KURU ŞAMPUAN (20 TL)



Çok sık kuru şampuana ihtiyaç duyan biri değilim, kullanmışlığım da azdır. Ama bu ürünün methini çok duyuyordum, uzun zamandır da denemek istiyordum. Gratis'e gidince aldım, indirim dahilinde değildi tabi.

I'm not a dry shampoo person but I was hearing a lot about this product so I got it to try from Gratis.

MADES STACKABLE BAHARAT KOKULU DUŞ JELİ (2 Küsür tl civarı)



Gratis'in indirimde olan ürünleri kısmında bir sürü fosforlu renkte bu üründen gördüm, hemen ilgimi çekti tabi. İlk elime aldığım buydu, kokladım ve resmen bayıldım. Hiç düşünmeden aldım, gerçekten harika kokuyor.

This caught my attention for its color, but when I smelled it I definitely fell in love, got it immediately.

BENRI ISLAK MENDİL, PAMUK, ASETON




Ben böyle temel ihtiyaç dahilinde alınan şeyleri alışveriş postlarıma koymuyorum bazı bloggerların yaptığı gibi. Yani pamuk işte, bu da yazılmaz ne gerek var diyorum. Ama Benri bu aralar bloglarda çok ünlü olduğu için denemeye başladığımı belirtmek için buraya ekliyorum. Asıl kare pamuklarını almak istiyordum ama kalmamıştı tabi ki, indirim yığılması sonucu. Deneyip bu kadar methedilecek bir şey var mıymış bakacağım:)

I don't generally put the basic needs products to my posts as some bloggers do, I don't see any necessity in it, but this brand is quite famous nowadays. I wanted to try, and I'm letting you know that I'm in the process of trying to see whether it's worth the hype or not.

ESSENCE OJE DÜZELTİCİ KALEM(10 TL)



Bu da uzun zamandır istediğim ürünlerden biriydi, Rossman'a geçince gözüme çarptı ve bu sefer aldım. Oje sürerken kenarların salak bir şekilde bozuk kalmasından nefret ediyorum, umarım bu işe yarar.

I was eyeing on this product for a long time and I finally got it when I stepped into Rossman. I hate when nail polish leaves some leftovers around the nails, I hope this correcting pen helps.

ESSENCE COLOUR&GO SİYAH OJE



Tüm drugstore oje markalarının siyah ojelerini denedim ve hala çok opak, kömür karası bir siyah bulamadım. Yıllardır orta siyahlıktaki, ama siyah olduğu iddia edilen, ojelerle idare ediyorum. Bir de Essence'ınkini deneyeyim dedim Rossman'da görünce, olmadı high end'lere dadanacağım. Bildiğiniz kömür karası siyah oje varsa lütfen yazın!

I'm desperately searching for a really dark, the darkest black nailpolish. I got this in hope with it, if you can recommend one, please do!

FLORMAR OJELER: ICY TOP, SATIN MATTE, MATTE






Bunları geçen hafta almıştım. Satin Matte serisine zaten bu ara takmış durumdayım, tek tek alarak seriyi tamamlayacağım galiba. Uzun zamandır da güzel bir altın rengi oje istiyordum, Gold olanını bu sebeple aldım. Icy Top'ları da görüp görüp nedense almıyordum, sanırım çıkarmasıyla uğraşmamak için. Ama mavi ojelere olan aşkım tüm engelleri aştı ve bu mavi olanını aldım. İyi ki almışım, bu aralar favori ojem bu kesinlikle. Bunların dışında da mat seriden mor olanı aldım. Hepsinin ayrı incelemesi tabi ki blogda olacak önümüzdeki günlerde.

I'm addicted to Satin Matte series nowadays, and I was searching for a gold nailpolish and I found this. Then I got the blue Icy Top nailpolish, which I wasn't buying till now cuz I was so lazy to clean it afterwards but this became my fav. nailpolish recently. It is ammmmazing. Lastly, I got the purple matte one. I'll be reviewing these in no time on my blog! Keep an eye on that.

Gratis'e herkes gibi the Balm alma amacıyla gitmedim, bu aralar far, baz, allık gibi şeylere ihtiyacım yok. Bir dahaki indirimde ihtiyacım olursa ilk olarak onları alırım tabi ki.

xx


15 yorum:

  1. Guzel seyler almissin cnm gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Senin alışveriş yazılarını okumayı çok seviyorum hatta indirim zamanı yazılan alışveriş yazılarından sadece seninkileri okuyorum yahu :) pek keyifli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa:) Çok sevindim şu annn! Teşekkürleerrr <3

      Sil
  3. Essence in eski siselerdeki black is back ojesi benim favorimdir cok da opaktir. Yeni siselerdeki de oyleyse eger bu ojeyi begenebilirsiniz bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa süper, hemen deneyeyim de inceleme yazısı yazayım o zaman:)

      Sil
  4. Oje düzelticiyi merak ettim.Umarım işe yarar. :)
    Kullanınca yorumlarsan sevinirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inceleme yazısı yolda:) Teşekkürler:)

      Sil
  5. Güle güle kullan. Ben de senin gibi bu Benri neden bu kadar meşhur pamuk yahu altı üstü diyordum. Ama disk ve kare pamuklarını kullanınca gerçekten de memnun kaldım. Tavsiye ederim.
    Aseton olarak da Benri'nin koyu renk ojeler için olan asetonunu tavsiye ediyorum. Tırnakları zedelemeden ve parmaklarına koyu rengi bulaştırmadan çıkartması başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi de bitmişti, ilk hedefim onlardı yani. Bi dahaki gidişimde kesin onları alıyorum. Teşekkürler:)

      Sil
  6. Güle güle kullan hepsini. Kuru şampuan ve oje düzelticinin yorumlarını bekliyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta ikisini de yayınlayacağım, teşekkürlerrr:)

      Sil
  7. ben de aynı şeyi merak edip aldım benri pamuğu sonuçta denedim ama hala anlamadım bu sevgiyi Kağıt gibi gayet ince geldi. Daha güzel/yumuşak pamuklar kullandım

    YanıtlaSil