3 Şubat 2014 Pazartesi

Marks&Spencer Royal Jelly Krem Seti+Balmi Çilek ve Nane//Marks&Spencer Royal Jelly Cream Set+Balmi Strawberry and Mint


Günaydın!
Geçen gün Marks&Spencer'dan bir kaç iç giyim alırken parfüm kısmında bu seti gördüm. Marks&Spencer'ın parfüm, duş jeli, krem tarzı ürünlerini hiç kullanmıyorum ama bu set o kadar tatlıydı ki aldım. Fiyatı da tüm set için 59 lira, yani gayet uygundu.

Good morning!
I saw this cream set on Marks&Spencer several days ago while I was doing some lingerie shopping. I normally don't buy such things from M&S but this was one soooo pretty that I couldn't resist.









İçerisinden bir gündüz kremi, bir gece kremi, bir el ve tırnak kremi, bir de vücut kremi çıkıyor. Ortada da queen b. simgesiyle bir sabun var. Gerçekten tasarıma, paketlenmesine vuruldum. Kokuları da çok güzel çünkü bal içeriyorlar. Kremleri daha denemedim, memnun kalırsam bir postta belirteceğim.

It has one day cream, night cream, hand&nail cream and a body cream in addition to the soap with queen b. pattern on it. I really liked the design and packaging as well as their scent which includes honey. I haven't tried them yet, if I love them so much I'll write another post about this.




Balmi'ler Watsons'lara geldiği gün almış ve hastası olmuş, postumda da hayranlığımı belirtmiş biri olarak kalanları da almaya karar verdim. Bir ürünü bitirmeden aynısının başka kokulusunu vs. almak adetim değil o yüzden hepsini bir anda almamıştım ama bu sefer bu durumu değiştirdim. Nanelisini ve çileklisini de ekledim, ahududulusunu zaten almıştım. Hindistancevizlisini almadım çünkü ben o kokuyu pek sevmem, ama tabi seti tamamlamak uğruna alabilirim bir kaç güne.

Being a person who got the Balmi when they first arrive to Turkey and literally fell in love with them (you can read my blog post by clicking here), I decided to collect the remaining ones too. I don't like having thousands of variations of the same product but this time I broke the cycle. I got strawberry and mint ones in addition to m existing raspberry one, and I didn't get the coconut-scented Balmi cuz I don't like coconut scents but I may end up getting it in sake of the collection of the series.

xx

8 yorum:

  1. benim de çilekli balmi eksik kaldı bulursam alacağım..

    YanıtlaSil
  2. m&s ürünleri fena değil, ben de bir kez deneme fırsatı buldum tahminimden iyi çıktı, vücut kremini hala kullanıyorum ,bitiremedim oldukça bereketliler, bir de elimde vücut losyonu var bitince belki tekrar edinebilirim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya bereketli duruyorlar cidden, çok teşekkürler, sevgiler

      Sil
  3. Güle güle kullan balmi yi almayı hiç düşünmemiştim ama aklıma soktun şimdi :)

    YanıtlaSil
  4. Balmi'leri hiçbir Watsons'da bulamadım Ankara'da :( lip balmım da bitmişken denemek için can atıyorum oysa ki :D

    YanıtlaSil
  5. Ankara baya bitti balmi konusunda, Bursa'ya geldiğimde aldım ben de:)

    YanıtlaSil