17 Şubat 2014 Pazartesi

MAC Ruby Woo Yerine Ne Kullanıyorum?//MAC Ruby Woo Dupe



İyi pazartesiler!
Bugünkü postta, yıllardır kullandığım ve Mac olmayan kırmızı rujumdan bahsedeceğim. Biliyorum ki benim Ruby Woo ya da Russian Red kullandığımı düşünen çok insan var, ama ben yıllardır ikisinden de çok farklı bir ruj kullanıyorum ve çok memnunum.

Have a perfect monday y'all!
Today's post will be on my long-time used red lipstick which is NOT Mac surprisingly. I know that most of my followers think I'm using Ruby Woo or Russian Red but I'm using something totally different for years and I loooove it.

DEBORAH ROSETTO ATOMIC RED MAT 05





Bu rujla tanışalı yaklaşık 5 yıl oluyor. Öylesine standlarda gezinirken denk gelip sırf meraktan almıştım, alış o alış oldu. Sonrasında 2 kere bitirip 3.sünü alacak kadar çok sevdim.

I first got this lipstick approx. 5 years ago, I was just looking at the lipsticks on the stand and I got it out of curiousity. Then, I loved it soo much that I finished 2 of it and got the 3rd.






Yapısı  tamamen mat, bu sebeple öncesinde kesinlikle nemlendirici sürmenizi öneririm çünkü gerçekten çok kurutuyor. Mat rujların geneli oldukça kurutucu olduğu için bunu artık eksiden saymıyoruz. Rengi, mavi alt tonlu koyu bir kırmızı. Gerçekten harika, ki ben kırmızıların tonları konusunda çok seçici biri olmama rağmen inanılmaz severek kulanıyorum bu kadar yıldır. Russian Red sarı alt tonlu olduğu için onun dupe'u değil, Ruby Woo'nun ciddi bir dupe'u olduğunu düşünüyorum bu rujun. Bu bitince 4.yü alır mıyım yoksa Ruby Woo mu alırım bilmiyorum ama benim için gerçekten çok kaliteli ve uzun müddet dudakta kalan, rengi açısından da 10 üzerinden net 10 alan bir Deboraj ruj kendisi. Eğer hoş bir kırmızı ruj arayışındaysanız, kesinlikle bakın derim. Bu zamana kadar neden yazmamışım ona şaşırmakla beraber, geç olsun güç olmasın diyip bu postu bitiriyorum.

It's totally matte, that's why you must apply your lip balm before hand. Most of the matte lipsticks dry out the lips so it's not a con anymore. It is blue-based rich red color which is absolutely amazing. I'm so picky about the shades of the red and I definitely adore this one. Because of the fact that Russian Red is warm undertoned, this one is more of a dupe of Ruby Woo. It really is long-lasting, rich, bold color with a good quality and affordable price. If you're looking for a cheaper version of Ruby Woo, check this out. 

xx

11 yorum:

  1. Çok güzelmiş, watsonsa bakmak lazım =)

    YanıtlaSil
  2. Ruby woo bana cok ama cok kullanissiz geldi.yani suripde yarim saatten fazla tutabilmis degilim dudagimda :/ bu markayi bilmiyorum ama cf ise kesinlikle denerim.kirmizi candir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet Ruby Woo'nun o tarz sorunları var biliyorum:/ Kesin denemelisin bunu!

      Sil
  3. Ruby woo bana cok ama cok kullanissiz geldi.yani suripde yarim saatten fazla tutabilmis degilim dudagimda :/ bu markayi bilmiyorum ama cf ise kesinlikle denerim.kirmizi candir :)

    YanıtlaSil
  4. Bu çok tok ve güzel kırmızı. Ben de Ruby Woo var mesela ama bana çok çiğ geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bu hem daha ucuz hem de toksaaa kesin almalısııın:)

      Sil
  5. Ruby Woo bence kırmızıların en güzeli , ilk tüpüm bitti bitecek ama müthiş bir dudak kurutma performansı (mac mat rujların 3 katı falan daha fazla kurutuyor) olduğu için ikinci tüpü alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım.Bu yazı çok iyi olmuş bence gerçekten renk çok hoş gözüküyor burdan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengini ben de seviyorum, ama paran olmadığı bir zaman denk gelirsen buna kesin bak, aynı gibi, hatta bi tık daha şarapımsı bu. Çok teşekkürler:)

      Sil
  6. Gerçekten çok güzel bir renk güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil