7 Şubat 2014 Cuma

İnceleme: Salon Express Nail Art Stamping Kit//Review: Salon Express Nail Art Stamping Kit


Merhabalar;
Bugün Salon Express Tırnak Baskısı kitini inceleyeceğiz. Bunu internetten 10 lira civarına aldım, ama  bunun gerçeğini yapan marka Konad'dır ve ismi de Konad Nail Stamp diye geçiyor, ülkemizde yok tabi ki.

Hey guys
Today I'll be reviewing Salon Express Nail Stamp kit. I bought it online for 10 liras, but the real brand of these stamps is Konad which is not being sold in Turkey.




Bu tarz kitler, el yordamıyla yapılamayacak ince/karışık desenleri, silikon uçlu baskı ucuyla tırnağınıza geçirmenizi sağlıyor. Kit, 5 metal kalıp tabağı, aplikatör, silme spatulası ve ufak uygulama tepsisiyle geliyor.

These kind of kits let you do the designs that you wouldn't do freehand. It includes an applicator, spatula, 5 templates and a application tray.








Uygulamak istediğiniz desenin üzerine bolca ojeyi sürüp, spatulayla çekiyorsunuz ve kalıbın içindeki yerlere oje dolmuş oluyor. Daha sonra aplikatörü üzerine bastırıp deseni alıyorsunuz ve tırnağınıza uyguluyorsunuz. Bu kısmı çok hızlı yapmanız gerek çünkü çok çabuk kuruyor.

You basically apply nail polish on to the design that you desire, the polish fills in the blanks on the template, and then you take that design on to the applicator and put it right on to your nail. You should be quick while doing these.





Ben bu ürünü(başka bir markadan tabi ki)  20 gün önce yurtdışından sipariş verdim ve şu an bulunduğum şehrin PTT'sinde, yani eli kulağındadır. Ama ben denemeyi çok istediğim için Türkiye'de denk geldiğim ucuz bir siteden aldım ve çok da kaliteli olduğunu söyleyemeyeceğim. Uygulaması zor, gereksiz bir şekilde uğraştırıyor ve harika sonuç vermiyor. Ben, bu tarz kitleri farklı markalarda da bulursanız ve alırsanız uygulamasını nasıl yapacağınızı göstermek için bunu yazdım. Dediğim gibi, 3-4 güne asıl istediğim set elime geçince onun da sonuçlarını paylaşacağım. Mantık ve fikir olarak ilk gördüğüm anda da çok sevmiştim, hala da seviyorum. Bence kaliteli bir versiyonunu bulursanız çok rahat dizayn yapabilirsiniz.

I ordered this product(from another brand) online from abroad and it's about to arrive but I was quite impatient to try so bought this cheap version. It doesn't apply so smooth and easy, my actual order is about to come so I'll be reviewing that soon. 



Bir de tabi çok kirli bir iş, sonunda şu halde bir dağııklıkla kalıyorsunuz, ama malzemeniz kaliteliyse değer.

You end up with a huge mess but it's worth it if you have a good-quality kit.

xx

6 yorum:

  1. ben de aldım bu seti. gittigidiyordan 1 sene önce. ama tek bir kere dahi desen stamp'e geçmedi. artık sinir krizleri geçirtecekti bana . öylece attım kenara. sonra konad aldım. gayet güzel desenler çıkıyor. kullanıyorum. ben de konad ojesi ve stampiyle salon express desenlerini değerlendireyim bari dedim. ama yine stampe geçmedi. yani bir kerecik de olsa bir işe yaramadı bu set ben de. çöpe attım gitti!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ya benim beceriksizliğim değilmiş! Sırf beklememek için o gelene kadar kullanayım dedim ama ne mümkün, rezil yani.

      Sil
  2. Bu ürünü gittigidiyordan bende aldım ama sonuç sizin gibi hüsran küçük yiğenime verdim yeri göğü desen yapıyor :D
    dnzyildizi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bende de var bundan bütün desenleri mükemmel sonuç vermiyor ama bazı şekilleri net çıkıyor ben bornpretty nin disklerini denedim ve sonuç mükemmel! Bu arada Özgürce Pazarlama Konad disk satıyor ama yurtdışından almak daha hesaplı oluyor..

    YanıtlaSil