19 Şubat 2014 Çarşamba

İnceleme: Flormar Icy Top IT01//Review: Flormar Icy Top Nailpolish in IT01


Günaydın!
Bugünkü post, son 2 haftadır kesintisiz favorim olan ve sürekli sürdüğüm oje Flormar Icy Top serisinin mavi olan rengi üzerine olacak.

Good morning!
Today's post will be on my last-2-week's-fav. nailpolish! 


Flormar'ın Icy Top serisini uzun süredir görüp almaya bir türlü yanaşmıyordum. Çıkarmasıyla uğraşmak istemiyordum açıkçası. Ama mavi ojeye, hele hele içerisinde ince şeritler olan bir mavi ojeye daha fazla karşı koyamadım.

I was thinking about buying these Icy Top nailpolishes for a long time but I wasn't getting my hands on 'em cuz I was so lazy to take these kind of nailpolishes off. But I couldn't resist when I saw this blue one which has thin stripes in it


Beni en çok cezbeden noktası, üç boyutlu gibi görünüyor olması. İçerisindeki beyaz daireler ve çizgiler, ojenin içerisinde kaybolmak bir yana, özellikle parlıyor. Fosforlu bir maddesinin olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de, ojenin içerisinde derinlik algısı yaratıyor. Yani dümdüz bir kırçıllı yüzey gibi görmek yerine, daha dalgalı bir şey görüyorsunuz parmaklarınızı oynattıkça. Bu çok detay tabii, kimse kalkıp bu şekilde incelemez ama bence bu ojenin özgün olmasını sağlayan özelliği bu.

The thing is, it looks like it's 3D with the white stripes and circles which're standing out in the nailpolish. They don't get seemless in the whole blue liquid, they rather show up really well which creates that 3D effect. 

Fotoğraflarda 2 kat Alix Avien 310 numara üzerine tek kat sürülmüş halini görüyorsunuz. Alix Avien tek başına şu şekilde (Fotoğraf tabi ki benim, belirtmek gerekiyor logo koymayınca doğal olarak.)

This's how Alix Avien looks on its own (The photo's mine obviously, disclaimer needed when there's no logo)




Tek dezavantajı, içindeki parçaları sürerken biraz yerleştirmeniz gerekiyor. Hepsi bir yerde toplanabilir ya da tırnağınıza hiç denk gelmeyebilir. Hızlıca yerleştirip kurumaya bırakmanız en mantıklısı. Tabi ki çıkarma kısmını da yine alüminyum folyo tekniğiyle yapmak farz.
Özetle, ben bu ojeye resmen aşık oldum. Ben tam olarak kendi renginde bir maviyi baz olarak kullandım ama isterseniz daha açık bir maviyle de kombinleyebilirsiniz.

I used Alix Avien 310 as a base but you combine it with any color you like. The only disadvantage is the fact that you need to arrange the stripes and circles cuz they may end up getting on to the  single part of your nail without distributing well.
All in all, I'm in loooove with this nailpolish.!

xx 

4 yorum:

  1. Bu seriyi ben de çok seviyorum. Kırmızısı ve yeşili de çok başarılı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisini de alıcam sanırım, çok cezbettiler! :)

      Sil
  2. Bende de Icy Top'ın siyah rengi var.Desenine bayılıyorum senin gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah mııı aaa ben nasıl atlamışım onuuu!

      Sil