21 Şubat 2014 Cuma

İnceleme: Claire's 3-D Nails Takmak Tırnak//Review Claire's 3-D Nails


Merhabalar;
2-3 hafta önce Claire's'ten bu tırnakları aldım ki kaç zamandır almayı düşünüyordum ama 29 lira vermek de istemiyordum. Biraz hayalkırıklığı yaşadığımı söylemem gerek.

Hey guys,
I was eyeing on these false nails for a long time and I got finally, from Claire's. It was 29 liras which is pretty expensive and I was a bit disappointed.



Deseni, tarzı, kurdelesi ve taşları, ve hepsinden öte Tiffany&Co konsepti (hediye paketi stili ve renk) tek kelimeyle harika. Ama çok büyük bir sıkıntısı var, takınca anladım.

The style, bows, rinestones, Tiffany&Co concept(gift wrapping and color-wise) are absolutely amazing. But these nails have an essential issue which I realized when I applied them on my nails.


O da şu ki, bu tırnaklar AŞIRI büyük. Benim parmaklarım ve tırnaklarım çok geniş ve kalın değildir kabul, ama bu tırnakların parmaklarınızda sırıtmadan durabilmesi için çok çok büyük ellere sahip olmanız gerekiyor. Bu kadar harika bir dizayna bu kadar kötü bir anatomik ölçüm... Bilemiyorum ya, gerçekten büyük bir hayalkırıklığı oldu benim için. Pakette bu kadar büyük olduğu belli olmuyordu, yapıştırınca anlamış bulundum. İşin özeti, çok güzel gözükse de almayın, bir garip duruyor.

The thing is, these nails are MASSIVE. I don't have big hands and thick fingers but it requires a giant hand to fit properly. I'm shocked that they have this kind of amazing concept and again this huge fail in return. Don't buy these, they look so awkward.

xx

8 yorum:

  1. Evet gerçekten çok büyük duruyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Pastaya benzemiş ellerin böyle.. Neyse aklımızda olsun ki almayalım asla...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, gözlük kullananlar allık kullanırken mat mı kullanmalı yoksa ışıltılı vs. olabilir mi?

    YanıtlaSil
  4. Halbuki ne kadar tatlı tasarımlar, yazık.

    YanıtlaSil