13 Ocak 2014 Pazartesi

Rimmel London Total Eclipse Oje İncelemesi//Rimmel London Total Eclipse Nailpolish Review


Günaydın, iyi haftalar!
Bugün, 2 haftadır kullandığım/test ettiğim oje Rimmel London Total Eclipse incelemesini yapacağım.

Good morning!
Today I'll be reviewing Rimmel London Total Eclipse nailpolish which I've been testing out for 2 weeks.



Bildiğiniz üzere Rimmel London, Space Dust isimli simli/kumlu/parıltılı/ışıltılı/partiküllü/multichrome oje serisini geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkardı. Şüphesiz, içlerinde en çok ses getireni Total Eclipse oldu. Rengini tarif etmem gerçekten çok zor çünkü içinde yeşil, siyah, gri, lacivert, koyu mor gibi bir sürü renkte simler var ve bunlar multichrome oldukları için duochromelardan çok daha fazla renk döngüsüne sahip oluyorlar ışığın geliş açısına göre.

As you know, Rimmel London launced its shimmery/sparkly/sandy/particulated/multichrome nailpolish line, Space Dust, within the last weeks. No doubt, the most attention-receiver was Total Eclipse. It's so hard to describe the color because it has green, dark blue, black, deep purple sparkles in it. Due to the fact that the sparkles are multichrome, it has much more color variation depending on the light's reflection than duochrome ones.




Rengi uzaktan bakılınca koyu yeşil gibi duruyor, ışık olmayan ortamlarda siyaha çalıyor ama gün ışığında ya da spotlarda çok net bir şekilde içindeki ışıltıları görebiliyorsunuz. Yapısı oldukça yoğun, buna bağlı olarak çok hızlı kuruyor bu nedenle hızlı sürmenizde fayda var. Tek katta rengini hakkıyla vermiyor, tabi eğer altına baz olarak düz renk bir oje sürmediyseniz. Ben altına base coat dışında hiç bir şey sürmedim ama nane yeşili bazla çok daha hoş duracağını düşünüyorum.

Bu ojeyi gerçekten çok sevdim. Fiyatının 6 liraya dayanmış olması tek dezavantajı, bir de tabi her simli ojede olduğu gibi çıkarırken alüminyum folyo tekniğini kullanmanız gerekiyor. Kalıcılığı da oldukça iyi. Çok severek kullandım özetle, diğer renklerini de almayı planlıyorum.

It looks dark green from a distance, it looks black-ish in dark places but it shows the true color dimensions when there's light in the place. It's very intense, in accordance with this; it dries out so fast so you better be quick on applying. The single layer doesn't work that well, if you don't apply any plain color base nailpolish underneath. I just put a base coat, but I think it would look amazing with a mint green base color.

I really loved this nailpolish. The only negative side is its price, and you should do that aluminium foil technique to get this off as it is expected. The persistency is pretty good, so I'm planning on getting remaining colors from the series.

xx 

8 yorum:

  1. Böyle ojeleri çok seviyorum :) Aldığım zaman çeşit çeşit alıyorum fakat fiyatının 6 lira olması gerçekten dezavantaj..
    Bana da beklerim : eyelinerolmazsaolmaz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bayıldığım bir oje olur kendisi, serinin diğer renklerinden hemencecik sıyrılıyor

    YanıtlaSil
  3. Moon walking beyaz tene çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Aluminyum folyo tekniği nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Parmaklarınızın her birine bolca asetonlanmış pamukları koyup alüminyum folyoya tek tek sarıyorsunuz ve 15 dk bekliyorsunuz. Sonra simli/dokulu ojeler hemen çıkmış oluyor.

      Sil