24 Ocak 2014 Cuma

Nail Art Fırça Kiti-Claire's//Nail Art Brush Kit-Claire's


Merhabalar!
Oje deliliğim malumunuz, ama nail art yapacak kadar sabrım kesinlikle yok. En fazla bir kaç parmağıma yapıyorum, hepsine yapmam zor gibi şimdilik. Yaptıklarımın da güzel olmasını istediğim için, bir nail art fırçası kiti aldım.

Hey everyone!
My nailpolish addiction is obvious, but I don't have a patience to do nail designs. If I'm having an ultimate-patience day, I do only 2-3 nails. But I want those 2-3 ones look good, so I purchased this kit.




Claire's'ten 14.90'a aldım, yani çok da muhteşem bir performans beklememek gerekiyor. Bu işi çok tutkuyla yapan insanların eminim çok daha yatırım yaptıkları fırçaları vardır ama ben sadece arada sabrım olduğunda kullanmak için aldığım için bu bana yetecektir.

I bought these for 14.90 liras from Claire's, so you should not be expecting an unbelievable performance. I'm pretty sure that people who are passionately doing nail art are investing on their brushes but these ones are perfectly enough for me.













İçerisinden 6 tane fırça çıkıyor, farklı teknikler için. Genel olarak plastikimsi bir yapıları var, zaten çok yumuşak olsa nail art iyice işin içinden çıkılmaz olur.

Kit has 6 brushes in it. They're more on the plastic side, but they shouldn't be so soft so it's ok


Dediğim gibi, ben ufak ölçekli hobisel nail artlar için yeterli buldum, ama mümkünse akrilik ojeyle uygulamakta fayda var. Akrilik ojeniz yoksa, normalle de dizayn yapabilirsiniz tabi.

As I mentioned, I found these brushes ok for the hobby nail arts, but I would suggest you to use them with acrilic nailpolishes. If you don't have, you can use regular ones too.

xx

6 yorum:

  1. Bende çok nail art yapabilen biri değilim ve bu tarz bir set arıyordum, en kısa zamanda almalı.
    Şunu sormak istiyorum yelpaze gibi geniş açılı olan fırçayla bir çalışma göstermeniz mümkün mü?
    Nasıl kullanılabilir algılayamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onunla ilgili bir post yapmayı düşünüyorum ben de yakın zamanda. Sevgiler:)

      Sil
  2. Bu fırçalar çok pahalı olmuyor zaten. Ebay'de kargo ücretsiz olanları ben 10 lira gibi bir fiyata almıştım, hem de 12li.
    Akrilik boya kesinlikle en rahatı ama tabi çok meraklı olmayıp, sık sık yapan biri değilseniz ojeler daha ideal oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben baya baya pahalı setler alan insanlar biliyorum o yüzden demiştim, genelde fiyat skalası uygun ama evet. :)

      Sil
  3. Benimde böyle birşeye ihtiyacım var ama Antalya 'da claires yok =/ Yaptıkça paylaşım bekleriz artık ^^

    YanıtlaSil