9 Şubat 2013 Cumartesi

MAC+GAP Alışverişi



Merhabalar

Mac'in Angel rujuna 1.5 yıldır sürekli elim gidiyor ama vazgeçiyordum. Sebebiyse Frost olması. Frost'tan nefret ediyorum. Makyaj yaptığım kimsede de kullanmıyorum. Ama Angel, Frost'un en hafif, muted hali olduğu için kararsız kalmıştım. Son gidişimde almaya karar verdim. (49 TL)





Daha "bir anda sür çık" tarzı bir ruj olduğu için tercih ettim açıkçası, çünkü tüm rujlarım rengini çokça belli eden ve fırçayla dikkatli sürülmesi gereken tarzda. Bu öyle değil, sürüp çıkıyorsunuz işte.




Mac'ten sonra GAP'e gidip klasik tarzım siyah skinny pantolon (160 TL) aldım. Ayrıca eski GAP Classics tshirt'üm biraz meftalarda olduğu için yenisini aldım, eskisi beyazdı, bu sefer siyah.(50 TL)


Genelde kıyafet alışverişlerimi yazmıyorum ama GAP'i severim, almışken yazayım dedim.

İyi haftasonları
xx

15 yorum:

  1. Gap'i marka olarak bende severim zellikle haftasonu rahat bişeyler giymek için ideal. Mac'a bu hafta bende uğradım pudra için ama bu rujda güzelmiş, güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan,Siyah iyidir..:)
    Şu t-shirtleri hakikatten kült oldu.
    Bana hiç yakışmıyor sinir oluyorum,oğlan çocuğu gibi oluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiiim, belki 2 beden büyük alıp taytla giysen feminen olabilir, yani o tarzı seviyosan :)

      Sil
  3. Güle güle kulllan cicilerinii :)

    YanıtlaSil
  4. Angel bende de var, ve ben de senin gibi sür-cik tarzi ruj oldugu icin aldim, fakat seni uyarayim: dudaklari biraz kurutuyor. Frost finish oldugu icin dogal olarak dudaklar zamanla biraz chapped oluyor, altina mutlaka cok nemlendiren bir dudak balsami sürmeni öneririm. Güle güle kullan yeni esyalarini :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tahmin ediyorum o kurutmayı evet, hep nemlendiricem kullanmadan önce, söylemen çok iyi oldu ben farketmeden. Çok teşekkürler :)

      Sil
  5. çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  6. bende de o oğlan çocugu durumları var ama sweatlerini inatla giyiyorum :)) sen de güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar da güzel bir alisveris olmus :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullanın ben de çok uzun süredir MAC'e uğramıyordum bu hafta plumful (lustre) ruj, cosmo (amplified) ruj ve bir klasik olan stain taupe farından aldım aşk yaşıyorum kendileriyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Plumful'u çok merak ediyorum ama lustre olduğu için almıyorum, rengi belli etmiyorlar nefret ediyorum. Nasıl dudakta duruşu falan?
      Siz de güle güle kullanın:)

      Sil