14 Ağustos 2011 Pazar

Obsessive Compulsive Cosmetics:OCC

Çoğu insanın bilmediğini tahmin ettiğim, benim de Youtube gurusu Julie aracılığıyla 1 sene önce tanıştığım Obsessive Compulsive Cosmetics'ten bahsetmek istiyorum, çünkü çok çok çok iyiler. Neden bu kadar iyiler sorusunun tek cevabı var: Çok ekstrem ürünleri var. High end(pahalı ve çok bilinen) markalar genelde çekimler ya da ekstrem makyaj tutkunları için bir şeyler yapmaz, Illamasqua dışında. Illamasqua'nın bile genel range'i daha sürülebilir şeylerdir. Ama OCC asla size doğal bir görünüm vaad etmiyor.
OCC'nin en ünlü ürünü Lip Tar'ları. Ekstrem renklerle dolu jel plastikler gibi duruyorlar ama asıl mesele show-off dediğimiz son görünüş. MAT BİR EKSTREM RENK DÜŞÜNÜN. Bu OCC Lip Tar. Evet, mat ve sönük ve iddialı ve simsiz ve muhteşem. Moda çekimlerimin hayalini süslüyor, bir an önce ulaşmak için tüm çalışmaları yürütüyorum şahsım adına.





Şu renklerin opaklığı ve muhteşemliği hakkında başka bir fikri olan varsa cidden ne düşündüklerini bilmek isterim, "muhteşem"den başka ne düşünülebilir bilmiyorum çünkü. Bunun dışında loose eyeshadow dediğimiz, Mac'in pigmentleri formundaki ürünleri de çok ünlü ve renk skalası gördüğüm en geniş renk skalası. Mesela, kırmızı ve koyu pembe tonlarda far bulmak nerdeyse imkansızken, OCC bunlardan tonla üretiyor.



Çekimlerimde kullanmak için can atıyorum, çok hevesli ve heyecanlıyım kısacası. OCC rules, xx

4 yorum:

  1. bu güzelliklerde türkiye'de yoktur herhalde

    YanıtlaSil
  2. güzelim 10 gun sonra y.dısına cıkıyorum alayım dıyodum bunlardan var ı burada dıye bı baktım sen harıka yazmişsın,alırım yıne de sanırım satılır da..

    YanıtlaSil