2 Ağustos 2011 Salı

Kıl tüy...

Biliyorum, sıkıntı büyük. Bir çok şekli olmasına rağmen hiç biri rahat ve sonsuz sonuçlarla donatılmış değil. Tüy denen illet yazın daha hızlı uzadığı için en iyi görünme ihtiyacı duyulan anlarda hep engel oluyorlar sağ olsunlar. Bunun çözümü olarak, genel çözüm olarak yani, 4 temel yöntemden bahsedelim.
1-Ağda

Kesinlikle tüy alma yöntemlerinin en iyi ve en temizi. Buna şimdi kesin karşı çıkanlar olacaktır da hepsi fasa fiso, ben size söyleyeyim de sonra üzülmeyin. Tamam çok kötü acıyor biliyorum, ama her şeyden önce temiz ve biri hariç diğerlerine göre çok daha fazla dayanıyor. Ayrıca, tüyleri kökünden aldığı için yıllar içerisinde çok bariz bir şekilde gözle görülür azalma oluyor. Bir de, tüyler sertleşmiyor.

2- Jilet

Ya ben konuşmak bile istemiyorum jilet konusunda, gerçekten çok çok çok kötü bir yöntem. 1 günde geri gelen tüyü kılı ben niye tekrar alayım? Harcadığım vakte yazık. Ayrıca hiç hijyenik değil ve deride deformasyona neden oluyor. Ayrıca, çok rahat belli oluyor kökleri. Hem de tüyler sertleşiyor ve aldığınız her yerde daha çok ve yayılmış halde çıkıyor. Uzak durun şundan, acısız falan diye kanmanın bi manası yok, her şeyin bir bedeli var.

3- Tüy Dökücü Krem

Bunu da kullanmıştım eskiden, bir amacı yok. Jiletin yaptığı işi harç harç diye girmeden yapıyor. Yine geri çıkma süresi çok kısa ve kimyasal içeriği ölümcül derecede yoğun. Kokusundaki keskinlik de ondan. Sağlığınız için tamamiyle tehdit. İyi yanını düşünüyorum da, cidden yok. Amaçsız.

4-Lazer

Lazer tedavi hala kalıtsal ve ya genetik bozukluğa yol açıp açmadığını kanıtlayacak kadar doldurmadı zamanını. Yani yaptıran insanların sayısı genel bir bilimsel kurama ulaşması için yeterli değil. Bir 15 sene civarında daha geçmesi gerekiyor gözlem için. Işın tedavisi zaten normalde de çok riskli bir şey, sırf tüy için o kadar ışını vücudunuza almanız tamamen delirdiğinizi gösterir. Ayrıca, deride yanıklar oluşuyor. Ondan da öte, tekrar çıkmaması gibi bir şey söz konusu bile değil, kesinlikle 6 ayla 1 sene içinde geri çıkıyor. Maddi boyutu da cabası. O ışınlardan uzak durun bence, hele hele yumurtalıklara yakın olan bölgeler ve üst bacaklar, tamamen intihar.

Sonuç: Acınızı adam gibi çekin ve sağlıklı bir şekilde kurtulun. Saçma mevzulara girmeyin, çok sağlıksız, çok ölümcül.

3 yorum:

  1. Keşke gerçekler bu kadar acı olmasa:'( Saç, kaş, kirpik dışında kıl tüy istemiyorum ki ben:(

    YanıtlaSil
  2. keşke...orda burda çıkçak olan tüyler saçımıza eklense kirpiğimiz uzasa, bütün dünya buna inansa birlik olsa.

    YanıtlaSil
  3. lazerde gerımı cıkıomus kesınmı yapıylamı alakalı acaba?

    YanıtlaSil