23 Haziran 2012 Cumartesi

Maybelline Color Tattoo+Blistex


Drugstore kullanmıyorum, biliyorsunuz. Ancak aylardır Maybelline'in Color Tattoo serisinin Mac'in Paint Potlarının çok iyi bir dupe'u olduğunu Youtube'dan izliyorum, yani iddiaları bu şekilde. Ben de merak edip 2 tanesini aldım.

55-Immortal Charcoal


60-Timeless Black


Umarım dedikleri gibidir, deneyip fikirlerimi yazacağım.

Onun dışında dünyanın en iyi dudak nemlendiricisi ve iyileştiricisi olduğuna yemin eden insan güruhunun olduğu Blistex'e de bir şans veriyorum. Dudaklarım şuan ciddi ölçüde çatlak ve bakalım gerçekten işe yarayacak mı... Bununla ilgili bilgilendirme de yapacağım.

xx


11 yorum:

  1. Blistex'in lip relief cream ürününü şiddetle tavsiye ederim dudakları çatır çatır çatlayıp kanayan birisi olaraktan bu üründen inanılmaz memnunum tabi dudakları koparmamında bu çatlamada etkisi büyük bir de the body shop'un dudak peelingini öneririm.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Offff ben de sürekli koparıyorum, hele stresliysem dudağımı kanatana kadar yani. Body Shop'ın dudak peelingini kesinlikle deneyeceğim, teşekkürler:)

      Sil
  2. "Blistex Classic Lip Protector" ile yeni tanıştım bu postumda da bahsettim : http://mmerwe.blogspot.com/2012/06/blistex-classic-lip-protector.html

    kesinlikle aşk yaşıyoruz kendisiyle :)

    YanıtlaSil
  3. dudaklarım birkaç gün önce çatlamaktan ağır harap haldeydi. blistex kullandım ve şimdi süperler, blistex olmasa bu dudak çatlaklarıyla nasıl baş ederdim bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de 2 gundur kullaniyorum baya iyi gelmeye basladi:)

      Sil
  4. sebamedde harıka onerırım hem spf 30 :)

    buarada sıyah ve kahverengı farım var ve bn onları kullanmıorm sence napmalıyım degerlendırmek ıcın eyelıner yapmayı denedm fırcayı ıslatp ama pekte basarılı olmadı tavsıyene ıhtıyacm var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farlarin markasini bilirsem daha net cevap verebilirim:)

      Sil
    2. Garanti veremem ama onlari ezip Mac Mixing Medium la karistirirsan eyeliner kivamina getirebilirsin diye dusunuyorum:)

      Sil
    3. hmm denerım yınede :)saol canım

      Sil
  5. bu baNa ıyı geldİ yavv ama çok süpEr dıyemıycıgım dhada bulamadım süper dedıgım biŞi..:S

    YanıtlaSil